cookie-og-privatlivspolitik

112

Mand fængslet for vold mod hustru - nu er hun død

Ægtemand blev fængslet, da hustru blev indlagt med svære kvæstelser. Nu er hun afgået ved døden.
10. juni 2021 kl. 19:44 Af Ritzau

En 62-årig kvinde fra Lystrup er torsdag afgået ved døden efter et overfald, oplyser Østjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Kvindens mand blev tidligere torsdag fængslet i sagen, efter at kvinden onsdag morgen blev indlagt på hospitalet i kritisk tilstand.

- Jeg kan bekræfte, at kvinden afgik ved døden klokken 14.59 i eftermiddags, og at det naturligvis giver sagen en helt anden karakter, siger vagtchef Flemming Lau til Newsbreak.dk.

Manden blev ved torsdagens retsmøde varetægtsfængslet på baggrund af en sigtelse om drabsforsøg. Den sigtelse bliver nu ændret til manddrab.

Den 61-årige ringede 112 omkring klokken 06 onsdag morgen, da hans hustru ikke var til at komme i kontakt med. På baggrund af kvindens skader kontaktede hospitalet politiet.

Annonce

Manden blev kort efter anholdt på parrets fælles adresse i i den aarhusianske forstad Lystrup.

Grundlovsforhøret torsdag blev afholdt for lukkede døre efter anmodning fra Anklagemyndigheden. Derfor er det ikke muligt for offentligheden at høre nærmere om sagens beviser, eller hvad den sigtede eventuelt forklarer.

Østjyllands Politi har onsdag foretaget tekniske undersøgelser på parrets adresse. Flere personer er blevet afhørt i sagen.

To andre personer var kortvarigt anholdt i sagen onsdag. Det skyldes, at personerne også befandt sig på adressen, da manden blev anholdt.

De har begge forbindelse til kvinden. De to personer var anholdt, mens deres rolle i sagen blev undersøgt. De mistænkes ikke længere.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE