cookie-og-privatlivspolitik
Nordsjællands Politi har anholdt en 32-årig mand. Han er sigtet for seksuelle overgreb mod tre unge piger og kvinder, som han har opsøgt i København og lokket med hjem. (Arkivfoto).
Nordsjællands Politi har anholdt en 32-årig mand. Han er sigtet for seksuelle overgreb mod tre unge piger og kvinder, som han har opsøgt i København og lokket med hjem. (Arkivfoto).
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

112

Mand fra Lyngby mistænkes for serieovergreb mod unge piger

Politiet har mistanke om, at der kan være flere ofre i sagen og opfordrer disse til at kontakte politiet.
04. august 2021 kl. 10:11 Af Ritzau

Nordsjællands Politi mistænker en 32-årig mand for at stå bag seksuelle overgreb mod flere unge piger og kvinder. Indtil nu har man identificeret tre ofre, men politiet har mistanke om, at der kan være flere.

- Derfor opfordrer vi til, at kvinder, som har været udsat for overgreb af en 32-årig mand i en lejlighed i Lyngby Hovedgade-området kontakter os, så hurtigt som muligt, siger politikommissær Michael Gaml.

Det var en 14-årig pige, som først anmeldte manden. Den 24. juli fortalte hun politiet, at hun havde været udsat for et groft voldeligt og seksuelt overgreb.

Det skete, efter at kvinden havde mødt manden i København, hvorefter hun tog med ham til en lejlighed i området ved Lyngby Hovedgade i Kongens Lyngby nord for København.

- Vores opfattelse er, at de har mødt hinanden mere eller mindre tilfældigt. Der er ikke tale om, at de har mødt hinanden via en datingside eller lignende. Vores antagelse er, at han har opsøgt sine ofre, siger Michael Gaml.

Annonce

Politiets efterforskning har ført frem til yderligere to ofre, som politiet har identificeret. Alle ofre er ifølge Michael Gaml i alderen 14-20 år.

Den mistænkte har siddet varetægtsfængslet siden slutningen af juli. Da han blev fængslet, var han alene sigtet for forholdet mod den første pige. Ifølge Michael Gaml er der rejst sigtelse efter straffelovens bestemmelse om voldtægt.

Sigtelserne vedrørende de to andre er kommet til efterfølgende.

Retten har bestemt, at manden skal blive bag tremmer foreløbig frem til 10. august. Til den tid skal anklagemyndigheden vurdere, om der er grundlag for at bede retten om at forlænge fængslingen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE