cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming Karlsen

112

Mand skuddræbt på Lolland - en anholdt

OPDATERET 19.25: Politiet har anholdt en person i forbindelse med drabssagen ved Holeby.
20. juli 2018 kl. 14:59 Af Jakob Poulsen

Annonce

Politiet har anholdt en person i det, der efterforskes som en drabssag fra Nøbøllevej ved Holeby.

I en pressemeddelelse, som blev sendt ud fredag aften klokken 19.20, oplyser politiet, at en mand i 50'erne er blevet skuddræbt, og en anden mand - ligeledes i 50'erne - er blevet anholdt og sigtet for drabet.

Det er en kombination af politiets efterforskning, afhøringer og indledende tekniske undersøgelser, der leder frem til konklusionen om skuddrabet og anholdelsen af en mand.

Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved i morgen lørdag klokken 10. Det oplyser politikommissær Marianne Roed fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til folketidende.dk.

Ifølge pressemeddelelsen er drabet sket på en landbrugsejendom på Lolland, efter alt at dømme på den ejendom på Nøbøllevej, som politiet har haft spærret af det meste af dagen.

Politiet kan endnu ikke sige noget om motivet til drabet.

Politiet fik en anmeldelse i sagen klokken 11.07, og siden er man rykket "massivt" ud, som det hedder i politisprog, med blandt andet hunde og teknikere.

Ifølge ekstrabladet.dk er det en stor del af ejendommen Nøbøllegård, der er afspærret, og politiet undersøger ifølge mediet også steder på markerne omkring ejendommen.

- Politiet har vel afspærret cirka halvdelen af området, og der er flere konkrete lokaliteter de undersøger, siger Niels Jørn Wibholm, der ejer Nøbøllegård, til ekstrabladet.dk.
Derudover ved han ikke meget om, hvad der foregår, fortæller han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nej til eksperimenter 26. maj 2019 kl. 22.46

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

Annonce