cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen.

112

Mange knallerter standset

Mange knallertkørere fik en hilsen med fra politiet, da der mandag blev standset omkring 25 knallerter på lokale veje.
22. september 2020 kl. 12:11 Af Margit Olsen

Annonce

Politiet tjekkede mandag mellem klokken 15 og 19.30 knallerter i Nakskov by. I alt blev 22 køretøjer standset. En 28-årig mand fra Nakskov kørte på en knallert, som blev målt til at kunne køre noget hurtigere end tilladt. Foruden en sigtelse for det, blev han også sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Ved kontrollen i Nakskov blev tre knallertkørere sigtet for manglede forsikring, to knallerter havde fejl og mangler. En knallertkører kørte uden styrthjelm. Fem knallerter havde fået lavet ændringer, så de kunne køre hurtigere end de måtte. En enkelt fik konfiskeret sit køretøj.

Også i Stokkemarke kiggede en politipatrulje nærmere på en knallert. En 17-årig ung mand fra Stokkemarke vækkede patruljens interesse, da han da han kom kørende med lige lovlig meget fart på ad Vestre Landevej i Stokkemarke, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. Ved en nærmere kontrol viste det sig, at knallerten var ændret til at kunne køre hurtigere end tilladt. Den 17-årige blev derfor sigtet efter færdselsloven.

Mandag eftermiddag standsede politiet på Guldborgsvej ved Sakskøbing en 48-årig mand fra Stubbekøbing, da han kom kørende på knallert med temmelig meget fart på. Det viste sig da også, at knallerten kunne køre en del hurtigere end den måtte, og derfor blev den 48-årige sigtet efter færdselsloven, mens knallerten blev taget med til tekniske undersøgelser.

En sigtelse for overtrædelse af færdselsloven fik en 15-årig dreng også mandag eftermiddag, da han kom kørende på knallert ad Kraghave Gaabensevej ved Nykøbing. Da politiet kiggede knallerten nærmere efter, kunne det konstateres, at knallerten havde fået lavet ændringer, så den kunne køre hurtigere end tilladt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce