cookie-og-privatlivspolitik
Østjyllands Politi har lørdag fået enkelte henvendelser i en sag om tre gaderøverier på Frederiks Allé i Aarhus. (Arkivfoto)
Østjyllands Politi har lørdag fået enkelte henvendelser i en sag om tre gaderøverier på Frederiks Allé i Aarhus. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

112

Mistænkt for tre gaderøverier i Aarhus anholdt i butik

Østjyllands Politi har bedt om hjælp til at finde mand, der har brugt kniv ved røverier mod tilfældige.
18. maj 2019 kl. 08:51

Annonce

Tre tilfældige er de seneste dage blevet udsat for røveri på gaden i det indre Aarhus, og politiet har lørdag over middag anholdt en mistænkt i sagen.

Det seneste røveri foregik lørdag lidt før klokken otte på Frederiks Allé. Ud for nummer 93 blev en kvinde på 28 år truet med kniv til at hæve penge i en automat.

Præcis samme sted gik det cirka seks timer tidligere ud over en mand. Han fik cirka klokken 02.15 sat en kniv for halsen og blev ligeledes presset til at hæve kontanter.

Natten til fredag var der endnu et røveri i området. En 31-årig mand blev truet med kniv, da han var gået ind i sin opgang på Frederiks Allé.

Også han skulle hæve penge, ligesom han mistede sin mobiltelefon og diverse id-kort. Dette røveri skete cirka klokken 02.45, oplyser politiet.

Lørdag ved middagstid havde politiet modtaget enkelte henvendelser fra borgere, der reagerede på en appel om oplysninger.

Lidt senere lykkedes det for betjente at anholde en formodet gerningsmand, der er 33 år.

Det skete i en Rema 1000-forretning. Her havde personalet tilbageholdt en aggressiv butikstyv. Det viste sig at være den eftersøgte, der blev anholdt klokken 13.15.

- Han var formentlig i gang med at lægge an til noget af det samme, som han er mistænkt for, siger Jens Henrik Jensen, vagtchef ved Østjyllands Politi.

- Han bliver tilbageholdt af personalet, fordi de kan genkende ham fra tidligere hændelser. På den måde fik vi fingrene i ham, siger han.

Vagtchefen oplyser, at den mistænkte i første omgang vil blive sigtet for tre røverier.

Østjyllands Politi oplyser ved 17-tiden, at man endnu ikke har fundet frem til den anden mand, der skal have medvirket til det ene af røverierne.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

Annonce