cookie-og-privatlivspolitik
I et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup er en mor blevet varetægtsfængslet i to uger. Hun er sigtet for at have bortført sin niårige datter, som faren har den fulde forældremyndighed over.(Arkivfoto).
I et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup er en mor blevet varetægtsfængslet i to uger. Hun er sigtet for at have bortført sin niårige datter, som faren har den fulde forældremyndighed over.(Arkivfoto).
Foto: Per Johansen, pressefoto, Domstolsstyrelsen/Free

112

Mor er fængslet for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

En niårig pige, der blev efterlyst 29. december, er fundet i god behold. Moren er anholdt for bortførsel.
26. januar 2021 kl. 09:42 Af Ritzau

Annonce

Efter mere end en måneds forsvinden har politiet fundet en niårig pige i god behold.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Pigen blev efterlyst 29. december, da hun forsvandt fra en adresse i Bagsværd. Fra starten var pigens mor mistænkt. Og pigen blev da også fundet på en adresse sammen med sin mor.

Moren blev derfor anholdt, og tirsdag eftermiddag blev hun i et grundlovsforhør varetægtsfængslet i to uger. Hun er sigtet for børnebortførelse, da faren har fuld forældremyndighed.

Det var mandag aften, at politiet fandt pigen på en adresse på Sydsjælland.

Annonce

- Jeg er meget glad for, at pigen er fundet i god behold. Der er grund til at rose de mange, der har kontaktet os med tip i sagen, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby fra Københavns Vestegns Politi.

Politiet gik 29. december ud med en efterlysning af pigen. Da fortalte politiet, at man frygtede, at moren ville tage hende med til Israel. Samtidig efterlyste politiet moren.

- Københavns Vestegns Politi har grund til at formode, at pigen nu er i sin mors varetægt, og at moren vil forsøge at tage barnet med til Israel, skrev politiet.

Da lød det, at pigen angiveligt dagen før selv var gået fra en adresse på Bagsværdvej i Bagsværd nord for København, hvorefter hun forsvandt.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE