cookie-og-privatlivspolitik
2021-04-06-Copyright: PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing.
Grønsundsvej-Østersøvej-Systoftevej, ved Sdr. Vedby.
Bil kørte gennem kryds og endte gennem væg i hus

7

Billeder


Foto: Anders Knudsen

112

Nedlagde fuldt stop-skilt og fortsatte ind i hus

Ganske ung bilist kørte galt i dødskryds,og endte inde på terrasse.
06. april 2021 kl. 09:25 Af Margit Olsen

Kort efter klokken to natten til tirsdag blev Ethem Kirkan, hans hustru og deres to små børn vækket af et ordentligt brag – Og en bil holdt inde i på deres terrasse efter at have nedlagt et fuldt stop skilt, kørt over et helleanlæg, nedlagt en læmur og påkørt deres hus.

Det var fire unge mennesker i en hvid Audi, som i nat kørte galt i krydset Grønsundsvej – Østersøvej i Sønder Vedby, hvor der gennem årene er sket utallige ulykker – Flere med dræbte til følge. Ingen blev dræbt ved nattens ulykke

- Bilen har blandt andet ramt hjørnet af huset, hvor børnenes værelser er lige inde bagved. Men heldigvis er der ikke hul hele vejen gennem muren, siger Ethem Kirkan.

Han fortæller, at der i bilen var fire unge mennesker. En ung mand og tre piger. Ifølge Ethem Kirkan kom den ene af de unge piger til skade, hvor hun klagede over, at hun ikke kunne mærke sine ben.

Hos lokalpolitiet oplyser vagthavende, at en kun 15-årige pige fra Nykøbing har erkendt, at det var hende, som kørte bilen. Men også en 18-årig mand fra København er sigtet oplyser politiet. Der var derudover en 14-årig pige fra Nykøbing og en 15-årig pige fra Nykøbing som passagerer i bilen.

Annonce

Den 15-årige pige, som oplyser til politiet, at det var hende, som kørte, er kommet til skade med sine ben. Lokalpolitiet har endnu ikke oplysninger om, hvor slemt skaden er.

Lokalpolitiet oplyser, at der er udtaget blodprøver af den 15-årige pige og den 18-årige mand.

Bilen er registreret som en firmabil og ifølge politiet ikke meldt stjålet.

Ethem Kirkan og hans familie har boet i huset siden sidste år, mens genboen Louise Thestrup har boet på stedet i mange år og oplevet alt for mange ulykker ved krydset.

- Det sker ofte ved, at en bil kommer i høj fart fra ad Østersøvej fra Idestrup og lige før krydset ved Grønsundsvej går det galt i et skarpt højresving, hvor mange gennem tiden har mistet herredømmet.

Annonce

- Der har været så mange dødsulykker i det kryds. Jeg har tidligere forsøgt med underskriftsindsamling at gøre opmærksom på, at der skulle gøres noget, for at gøre det kryds mere sikkert.
- Men for år tilbage fik jeg det svar fra borgmester John Brædder, at der ikke var økonomi til at ændre radikalt på krydset med for eksempel lysregulering eller en rundkørsel. Det eneste der er gjort, er der er blevet sat et fuld stop skilt op, siger Louise Thestrup, som efter nattens ulykke endnu engang blev mindet om alle de alvorlige ulykker, som er sket i krydset.

Politiet vil senere afhøre alle de unge mennesker igen for at få et overblik over, hvad der er gået galt i nat.

28-årig motorcyklist dræbt
Dræbt i tragisk ulykke
Efterlod bil efter uheld
Dødskryds skal overvåges
Fuld stop ved Sønder Vedbys dødskryds
Trafikdræbte identificeretKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE