cookie-og-privatlivspolitik
Alle lokationer er gennemsøgt og sikret efter bombetrusler mod uddannelsesinstutioner i Nordjylland, oplyser Nordjyllands Politi fredag.
Alle lokationer er gennemsøgt og sikret efter bombetrusler mod uddannelsesinstutioner i Nordjylland, oplyser Nordjyllands Politi fredag.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

112

Nordjyske skoler er kæmmet for mulige bomber efter trussel

Det sidste område i Aalborg er fredag eftermiddag blevet undersøgt af politiet og frigivet efter bombetrussel.
26. april 2019 kl. 10:54

Annonce

Det sidste område i Aalborg er fredag eftermiddag blevet frigivet og fundet sikkert, efter at politiet har søgt efter mulige bomber. Det oplyser Nordjyllands Politi på Twitter.

Torsdag blev uddannelsesinstitutionen Techcollege i Aalborg, herunder Aalborg Tekniske Gymnasium, udsat for en bombetrussel.

Da skolen har afdelinger flere steder i Aalborg fortsatte undersøgelserne frem til fredag eftermiddag. Ingen bomber er fundet.

- Det kommer til at tage det meste af dagen, men de adresser, vi har undersøgt, er genåbnet, og der er der trygt at være, sagde politiinspektør Ole Kristensen fredag formiddag.

Alle afdelingerne blev evakueret, og områderne omkring blev afspærret, efter at blandt andre skolens rektor modtog en mail med en bombetrussel.

Torsdag eftermiddag var adressen på Nyhavnsgade 14 gennemsøgt. Det betød, at der igen var adgang til indkøbscenteret Friis og hovedbiblioteket.

Arbejdet blev indstillet på de forskellige lokationer rundt i byen, men politiet genoptog undersøgelserne fredag morgen.

I løbet af dagen er Øster Uttrup Vej og Sigrid Undsets Vej begge blevet frigivet. Det samme er afdelingerne på Struervej i Aalborg Øst og Teglværket i Nørresundby, som var sidste lokation.

- Og der er trygt at være, skriver politiet på Twitter.

Bygningerne blev gennemgået af bomberyddere og bombehunde.

Politiet har siden truslen efterforsket, hvem der står bag. Der er dog ingen anholdte i sagen.

- Vi lægger meget energi i at få sagen opklaret, men vi kan ikke udtale og yderligere af hensynet til den videre efterforskning, lød det tidligere fra politiinspektør Ole Kristensen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nej til eksperimenter 26. maj 2019 kl. 22.46

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

Annonce