cookie-og-privatlivspolitik
En person er fløjet til Rigshospitalet, og en anden er kørt til nærmeste sygehus, efter at en personbil og et militærkøretøj lørdag formiddag kørte sammen på en landevej mellem Slagelse og Næstved.

2

Billeder

En person er fløjet til Rigshospitalet, og en anden er kørt til nærmeste sygehus, efter at en personbil og et militærkøretøj lørdag formiddag kørte sammen på en landevej mellem Slagelse og Næstved.
Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix

112

Par uden for livsfare efter sammenstød med militærvogn

Et militært køretøj og en personbil stødte lørdag sammen mellem Slagelse og Næstved. To 52-årige blev kvæstet.
14. september 2019 kl. 10:52 Af Ritzau

Annonce

En mand og en kvinde blev alvorligt kvæstet, da en personbil og et militært køretøj lørdag formiddag stødte sammen på en landevej mellem Næstved og Slagelse.

De blev lørdag eftermiddag meldt uden for livsfare. Det bekræfter Bo Georg Petersen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Kvinden er indlagt på Slagelse Sygehus med flere brud i særligt benene. Hun er uden for livsfare, og vi har endda kunnet tale med hende, så hun er rimeligt frisk.

- Manden er indlagt på Rigshospitalet med flere brud fordelt over kroppen. Han er også uden for livsfare, men ham har vi dog ikke kunnet tale med endnu, siger han klokken 14.30.

De to tilskadekomne er samboende. Begge er 52 år gamle.

Ulykken skete kort før klokken 10. Der ramte en pansret mandskabsvogn og en personbil ind i hinanden på Slagelsevej, der som følge af ulykken var spærret i omkring to timer.

Personen i det militære køretøj slap uden alvorlige skader.

Den 52-årige kvinde har til politiet forklaret, at den pansrede mandskabsvogn kørte over i den modsatte vognbane, hvor den ramte ind i dem.

Det passer ifølge vagtchefen godt med de undersøgelser, der blev foretaget på ulykkesstedet. Det er lørdag eftermiddag stadig uvist, hvorfor køretøjet formodentlig endte i den forkerte vognbane.

- Nu skal vi undersøge, om det er en teknisk fejl, eller om det er en kørefejl. Det skal de tekniske undersøgelser vise, siger vagtchef Bo Georg Petersen.

Foruden politi og redning var også militæret på stedet lørdag formiddag. Militæret forsøgte ligesom politiet at klarlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce