cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Politiet

112

Politiet efterlyser fortsat Flemming

Politiet beder borgerne om hjælp til at finde forsvundet 61-årig, som muligvis kan være søgt mod Nakskov.
05. marts 2021 kl. 09:20 Af Jakob Poulsen

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er fredag morgen fortsat på mere eller mindre bar bund i sagen om den efterlyste 61-årige Flemming Just Søndergaard, som har været forsvundet siden tirsdag formiddag.

Her kørte han i bil fra et behandlingssted i Ringstedgade i Næstved, og politiet havde en formodning om, at han måske kunne være søgt mod Nakskov, hvor han står tilmeldt på en adresse i Birkevænget.

Men da politiet opsøgte adressen, blev de mødt af en anden mand, som nu bor på stedet, og som ikke har nogen relation til den efterlyste.

Bilen, han er kørende i, er en hvid eller muligvis lys Peugeot 206+ med registreringsnummeret CU 42 932, oplyser politikommissær Mads Justesen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet har talt med den efterlystes bror, som ikke har talt med den 61-årige længe og ikke mener, at han har nogen stor omgangskreds.
- Og det besværliggør vores efterforskning en hel del. Vi har umiddelbart heller ikke andre spor at gå efter i øjeblikket, forklarer Mads Justesen.

Annonce

Politiet er bekymrede for Flemming Just Søndergaard, fordi han har nogle medicinske problematikker, som der helst skal tages hånd om, oplyser politikommissæren.

Den efterlyste beskrives som 61 år, dansk af udseende, 188 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han formodes at være iført en brun skindjakke, lyseblå jeans og blå gummisko med neonfarvede snørebånd.
Han har formentlig en del poser med sig.

Det vedhæftede billede kan ses i fuld størrelse ved at klikke på det. Billedet er seks år gammelt, så Flemming Just Søndergaards udseende kan have ændret sig lidt siden da.

Oplysninger i sagen skal gives til politiet på telefon 114.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

Annonce

ANNONCE