cookie-og-privatlivspolitik
Politiets teknikere var mandag til stede på Ingridsvej i Kolding. En kvinde er fundet død i en lejlighed nær sin bopæl. Det er ikke oplyst, om kvinden er fundet på Ingridsvej. Politiet har også været til stede ved Knud Hansens Vej.
Politiets teknikere var mandag til stede på Ingridsvej i Kolding. En kvinde er fundet død i en lejlighed nær sin bopæl. Det er ikke oplyst, om kvinden er fundet på Ingridsvej. Politiet har også været til stede ved Knud Hansens Vej.
Foto: Søren Gylling/Ritzau Scanpix

112

Politiet sigter mand for drab på kvinde i Kolding

Natten til mandag er en kvinde fundet død i Kolding. Politiet har anholdt en mand, der er mistænkt for drab.
10. august 2020 kl. 13:02 Af Ritzau

Annonce

En 31-årig kvinde er natten til mandag fundet død tæt på sin bopæl i en lejlighed i Kolding. Dødsfaldet efterforskes som et drab, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- De foreløbige undersøgelser på stedet viser, at den 31-årige ikke er død af naturlige årsager, siger politiinspektør Jesper Bøjgaard i pressemeddelelsen.

En 31-årig mand er anholdt i sagen. Han bliver senere mandag ved et grundlovsforhør i Retten i Kolding sigtet for manddrab.

Dog vil manden ikke selv være til stede, da han ifølge politiet ikke er i stand til at møde i retten.

Politiet oplyser, at manden og kvinden har en forbindelse til hinanden.

Politiet har mandag morgen og formiddag været til stede ved adresser på Knud Hansens Vej og Ingridsvej. Først mandag eftermiddag ville politiet melde ud, hvad det drejede sig om.

Ifølge Ritzaus oplysninger drejede det sig om, at politiet skulle foretage underretning af kvindens pårørende, før noget kunne meldes ud til offentligheden.

Foreløbig tyder det på, at det vil være sparsomt med oplysninger, som bliver frigivet. Anklagemyndigheden vil nemlig forlange, at eftermiddagens grundlovsforhør holdes for lukkede døre.

Det betyder, at de oplysninger, som politiet har tilvejebragt om sagen, og som fremlægges i retten, indtil videre holdes skjult for offentligheden. Det sker af hensyn til politiets videre efterforskning.

Liget af den 31-årige skal nu obduceres. Det sker blandt andet med henblik på at fastslå den nøjagtige årsag til hendes død.

- Det er ikke muligt at oplyse, hvornår resultatet af obduktionen foreligger, og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen, siger Jesper Bøjgaard.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

Annonce