cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Politijagt efter tre drenge i stjålen bil

I første omgang lykkedes det at stikke af fra en patruljebil, som kørte fast på en mark.
13. september 2021 kl. 14:40 Af Margit Olsen

Bommene blev lukket natten til mandag ved Guldborgsundstunnellen, for at stoppe tre drenge, som havde været på en vild flugt fra politiet.

Drengene blev set af en mand på Højbygårdvej i Holeby kort efter klokken to natten til mandag, hvor de stod og lyste ind i mandens nabos bil, som de også forsøgte at åbne. Manden råbte ad drengene, som skyndte sig ind i en stor firhjulstrækker, som de tilsyneladende var kommet kørende i, og stak af, hvorefter manden ringede til politiet.

- Da politiets patrulje fik kontakt med firhjulstrækkeren, satte føreren farten op og hen over en strækning på fem-seks kilometer kørte bilen med meget høj hastighed på Maribovej mod nord, fortæller politikommissær
Kim Brønnum fra lokalpolitiet.

- Politipatruljen måtte desværre opgive jagten på firhjulstrækkeren, da den kørte ind over en mark. Den slags kørsel er vores patruljebiler ikke til, og patruljen endte med at køre fast, fortæller Kim Brønnum.

Flere patruljer blev tilkaldt, og det lykkedes at få kontakt med bilen igen, da den kørte i nordlig retning på motorvejen mod Sakskøbing. Guldborgsundtunnelen blev lukket. Bilen blev standset og personerne i bilen kunne anholdes.

Annonce

- Først der går det op for os, at der var tale om en kun 16-årig fører og de to passagerer i bilen var kun 13 år. De tre unge i bilen blev derefter taget med til politigården i Nykøbing. Bilen de kørte i, var stjålet tidligere på aftenen, siger politikommissæren.

De sociale myndigheder blev tilkaldt på grund af drengenes unge alder. Efter endt afhøring blev drenge afhentet af personalet fra den institution, hvor de bor. Den 16-årige, som førte bilen, blev sigtet for biltyveri og kørsel uden førerret.

Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner til biljagten og også gerne fra andre, som måske har set de unge i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

Annonce

ANNONCE