cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder


Foto: Anders Knudsen

112

Redningsfolk tilkaldt til skole: Elevs finger sad fast i trappe

En dreng i 3. klasse på en skole i Nykøbing fik sig torsdag en mindre forskrækkelse midt i skoletiden.
04. juni 2020 kl. 13:18 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det så noget mere voldsomt ud, end det heldigvis viste sig at være, da både brandvæsen og ambulance ved 12.15-tiden torsdag blev kaldt ud til Sct. Joseph Søstrenes Skole i Bispegade i Nykøbing, hvor en dreng fra 3. klasse havde været ude for et uheld.

Skoleleder John Hansen fortæller til folketidende.dk, at drengens klasse var i gang med undervisning udenfor, og i den forbindelse havde nogle af børnene sat sig ved en brandtrappe for at arbejde.

Der er tale om en trappe med ståltrin, hvor der er små huller i trinene, og et af disse huller havde drengen stukket en finger ned i, men da han ville trække fingeren til sig igen, sad den fast.

Skolens personale forsøgte først selv med sæbe, men uden held, og derfor blev der slået alarm til 112.

Brandvæsnet rykkede ud med adskillige brandfolk i flere køretøjer i tilfælde af, at man måske var nødt til at klippe hul i trappen for at få drengen fri.

Så galt gik det heldigvis ikke. Ved hjælp af noget mere sæbe lykkedes det brand- og ambulancefolkene at få lirket fingeren fri igen.
- Det gik stille og roligt. Han var lidt betuttet, men tog det pænt. Og så fik han en lille rundvisning i brandbilen bagefter, fortæller indsatsleder Finn Antonisen fra Lolland-Falster Brandvæsen.

Skoleleder John Hansen fortæller, at drengens finger nåede at sidde fast i godt en halv times tid. Efterfølgende fik han lidt is på fingeren. Hans forældre blev også tilkaldt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce