cookie-og-privatlivspolitik

					

2

Billeder


Foto: Lars Dalsig

112

Røgalarm og beboer hindrede større husbrand

Det kunne være gået langt værre, da der mandag morgen udbrød brand i et hus på Vestlolland.
27. september 2021 kl. 11:12 Af Jakob Poulsen

En husejer på den lille vej Bitinget i Nakskov kan takke en røgalarm og sig selv for, at en kortslutning i en el-tavle mandag morgen ikke udviklede sig til en større brand.

Brandfolkene fra Falck og Lolland-Falster Brandvæsen blev tilkaldt kort før klokken ni, fordi der i forbindelse med det kraftige regnvejr, som ramte dele af Vestlolland mandag morgen, var løbet vand ned i husets hovedtavle på første sal, hvilket førte til, at tavlen kortsluttede, og der stod gnister ud fra den.

- Husets ejer befandt sig heldigvis i stueetagen og hørte pludselig, at røgalarmen gik i gang på første sal, så han skyndte sig at få slået strømmen fra og ringe 112.

- Så det var røgalarmen og det, at ejeren var hjemme, der reddede det fra at blive til en større brand, fortæller indsatsleder Jens Rasmussen fra Lolland-Falster Brandvæsen.

Brandfolkene kunne derfor nøjes med at afbryde strømmen ud til vejen og tilkalde en el-installatør, så der igen kan komme strøm til huset uden fare for kortslutning.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE