cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Kvinde fortalte vidner, at hun selv havde sat ild til sit hjem.
Foto: Jan Knudsen

112

Satte ild til inventar med en lighter

OPDATERET: Fortalte naboer og vidner, at hun selv havde sat ild til puder, tæpper, gardiner og sofa i sin dagligstue.
11. maj 2018 kl. 13:52 Af Margit Olsen

Annonce

Kort efter klokken fire natten til fredag blev Lolland-Falster Brandvæsen kaldt ud til en brand i et hus ejendom på Højrebygade i Søllested.

- Det var en nabo, som anmeldte branden, som også kunne fortælle, at den kvindelige beboer i den brændende ejendom, var kommet uskadt ud af bygningen, fortæller vagtchefen hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fredag morgen.

Lokalpolitiet oplyser fredag formiddag, at den 49-årige kvindelige lejer af det udbrændte hus er blevet anholdt mistænkt for selv at have sat ild til huset.

Kvinde blev fremstillet in absentia (uden selv at være tilstede – red) i et grundlovsforhør fredag, hvor det kom frem, at kvinden overfor naboer og andre vidner uden for det brændende hus fortalte, at hun selv havde sat ild på puder, sofa, tæpper og gardiner i sin dagligstue i det lejede hus på Højrebygade.

Efterfølgende blev kvinden undersøgt på Nykøbing Sygehus, hvorefter hun på grund af sin psykiske dårlige tilstand blev tvangsindlagt på Oringe.
Først når kvinden er rask nok, vil hun personligt blive fremstillet i et grundlovsforhør.

- Huset er udbrændt, fortæller indsatsleder hos Lolland-Falsters Brandvæsen Martin Mikkelsen.
- Da vi kom frem, var der kraftig brand, og vi havde ikke mindre end tre røgdykkerhold inde i huset for at slukke branden.
- Tagets konstruktion af stålstensplader oven på tagpap betød, at der opstod en meget høj temperatur under taget, og vi var nødt til, at brække hul i taget for at få bugt med branden, fortæller indsatslederen.

Slukningen af branden tog godt to timer, og ved syvtiden fredag morgen var brandtomten overladt til et skadesservicefirma, som afdækker huset.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Udemokratisk og underfinansieret 20. januar 2019 kl. 19.47

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 20. januar 2019 kl. 13.31

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

Annonce