cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Serieindbrud i biler

Flere indbrud i biler på Falster.
18. september 2019 kl. 10:53 Af Margit Olsen

Annonce

Nærpolitiet opfordrede mandag borgerne i Stubbekøbing på facebookgruppen "Liv i Stubbekøbing" om at henvende sig til politiet, hvis man så personer opføre sig mistænkeligt. Opfordringen kommer efter en del indbrud blandt andet i biler, både og skure i byen.

Fra døgnrapporten kan lokalpolitiet blandt andet fortælle om indbrud i fire biler natten til mandag. Alle bilerne holdt på Elversvej, og ens for bilerne er, at de har fået knust en siderude, og derefter er der blevet begået indbrud i bilerne, hvor blandt andet løse gps'er er stjålet.

På døgnrapporten optræder et lignende indbrud i en bil på Søndre Alslev Kystvej uden for Søndre Alslev. Her er en siderude knust i en Audi, men der er ikke taget noget fra bilen.

På Gavlhusvej uden for Tingsted er der mandag formiddag knust en rude i en uindregistreret bil. Fra bilens bagagerum er der stjålet fire dæk på fælge.

På Nykøbingvej i Horreby er det gået ud over en parkeret Volvo, som fik knust to sideruder. Fra bilen er stjålet en bluetooth-højtaler og en pung.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce