cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Skelby-borgere føler sig truet

En gruppe af Skelby-borgere har samlet sig for at støtte hinanden mod trusler fra mand, der nu er varetægtsfængslet.
30. november 2019 kl. 10:10 Af Birgitte Grønning

Annonce

SKELBY En lokalt bosat mand i 50'erne har fået en gruppe borgere i Skelby til at søge sammen i gruppen "Skelby Sos" på Facebook.

Gruppens formål er blandt andet at styrke sammenholdet i landsbyen og hjælpe hinanden, "hvis der dukker fremmede op på ens matrikel". Opfordringen lyder på, at byen ved hjælp af oplslag i gruppen hurtigt kan træde til og "få jaget de starutter ud af byen".

Det handler dog ifølge et af de 61 gruppemedlemmer, Mette Petersen, primært om én "starut".

- Igennem det seneste år har mange her i byen følt sig truet af en lokal mand. Han råber efter folk og kommer med trusler. Det er meget utrygt, fortæller hun.

Ifølge Folketidendes oplysninger er manden den samme person, som politiet i denne uge har fået flere anmeldelser om. Onsdag blev han anmeldt for trusler overfor en husejer på Gedser Landevej, som ikke ville lukke manden ind. Hos en anden beboer på Gedser Landevej bankede manden på vinduet og råbte trusler på livet. Og en trafikant på Gl. Landevej endte i rabatten, da manden lod som om, han smed sin cykel ud foran hans bil.

Selv er Mette Petersen ikke blevet truet, men hun føler sig utryg.

- Jeg tør ikke lade min datter gå til skolebussen selv af frygt for, at hun møder ham. Børnene må heller ikke lege i forhaven, kun i baghaven, hvor jeg kan have et øje på dem, fortæller Mette Petersen,

Torsdag blev manden, som politiet betegner som en gammel kending, anholdt for at slå en anden mand med flad hånd på banegården i Nykøbing, og fredag eftermiddag blev han fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 17. december, sigtet for tre tilfælde af vold.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce