cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Spritbilist kørte videre efter uheld

Var involveret i tre trafikuheld – blandt andet hvor bilen rulle rundt – inden spritkørsel stoppede i en have.
16. september 2021 kl. 14:30 Af Margit Olsen

Politiet efterlyser vidner, efter en 28-årig mand fra Søllested var indblandet i intet mindre end tre trafikuheld, da han onsdag formiddag kørte hasarderet rundt i Nakskov.

Bilen kørte rundt i Nakskov med meget høj hastighed og igennem flere lyskryds, hvor han kørte over for rødt lys, oplyser politiet.

Først forulykkede den 28-årige, da bilen rullede hele vejen rundt på en mark ved Kirkevej ved Branderslev, hvor bilens bagrude blev smadret.
Men det stoppede ikke kørslen. Bilen kunne trods rulleturen køre videre. På Erlingvej ved havnen i Nakskov, bakkede han ind i en parkeret bil. Den 28-årige kørte afslutningsvis ind i en have på Strandpromenaden. Og her kunne bilen så ikke komme videre.

Den 28-årige mand blev anholdt kort efter klokken 9.30. Og det var han ikke tilfreds med. Han rettede nu sin vrede mod politiet og blev voldsomt udadreagerende, fremgår det af politiets døgnrapport.

Den 28-årige blev taget med til politistationen i nakskov, hvor han fik sigtelser for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand, spirituskørsel, samt kørsel uden førerret. Kort før klokken 18 blev han efter endt afhøring løsladt igen. Men kan forvente et retsligt efterspil.

Annonce

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE