cookie-og-privatlivspolitik
Vær opmærksom på lommetyve. De er særligt aktive for tiden, advarer politiet.
Vær opmærksom på lommetyve. De er særligt aktive for tiden, advarer politiet.
Foto: Martin Kierstein

112

Stigning i lommetyverier

Politi advarer om en markant stigning i antallet af lommetyverier.
08. februar 2019 kl. 18:00 Af Maria Juel Glasius

Annonce

Antallet af lommetyverier i det indre Nykøbing steg markant fra det sædvanlige niveau i perioden 2. januar til 3. februar.

Det er særligt punge, mobiltelefoner og kontanter, der bliver stjålet, og det sker på helt klassisk manér, siger politikommissær Helle Kristoffersen.

- Det er en hånd, der lige snupper en pung i en dametaske på gågaden, eller tasker, der gennemsøges for værdier, imens ejeren går på toilettet i toget. Og en pung, der bliver snuppet ud af en jakkelomme i supermarkedet.

I et forsøg på at forhindre flere tyverier går hun derfor nu ud og advarer borgerne om at holde et ekstra øje på deres værdier.

Man har fra politiets side ingen anmeldelser om tricktyverier, ligesom der heller ikke er tegn på, at tyverierne foretages af en bande.

- Vi har ikke noget signalement og derfor ikke meget at gå efter. Men fordi der er en eller flere tyve derude, kunne vi godt tænke os, at man lige giver sine værdier lidt ekstra opmærksomhed og undgår, at folk kommer for tæt på dig. Det gælder særligt, hvis man befinder sig på banegården eller står i en hektisk situation i supermarkedet eller andre butikker, siger Helle Kristoffersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08

Annonce