cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

112

Stjal fra plejecenter

Blev taget for tyveri og røg direkte i fogedretten
15. august 2019 kl. 14:29 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Natten til torsdag modtog politiet en anmeldelse fra personalet på plejecenteret Helenehuset på Skerrisvej i Nørre Alslev om, at der luskede en mistænkelig kvinde omkring på stedet, og at hun havde en jakke med tryk fra Guldborgsund Kommune på.

Samtidligt kunne personalet konstatere, at der var stjålet arbejdstøj, tasker, id-kort og flere andre ting fra et personalerum.

En politipatrulje kørte til stedet, og ved Netto i Apotekergade så betjentene en bil med en kvinde i, som passede på signalementet, og hun havde en jakke med kommunetryk på.

Det var en 28-årig kvinde fra Kalvehave, og i hendes bil blev der fundet en kasse med ting, der svarede til det, der var blevet stjålet tidligere. Der blev også fundet en peberspray i bilen.

Den 28-årige blev anholdt kort efter klokken tre natten til torsdag og sigtet for indbrud og for overtrædelse af våbenloven. Da hun desuden var efterlyst af fogedretten, blev hun afleveret i Storstrøm Fængsel, og hun blev torsdag formiddag kørt til fogedretten.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

Annonce