cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

112

Stjal fra plejecenter

Blev taget for tyveri og røg direkte i fogedretten
15. august 2019 kl. 14:29 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Natten til torsdag modtog politiet en anmeldelse fra personalet på plejecenteret Helenehuset på Skerrisvej i Nørre Alslev om, at der luskede en mistænkelig kvinde omkring på stedet, og at hun havde en jakke med tryk fra Guldborgsund Kommune på.

Samtidligt kunne personalet konstatere, at der var stjålet arbejdstøj, tasker, id-kort og flere andre ting fra et personalerum.

En politipatrulje kørte til stedet, og ved Netto i Apotekergade så betjentene en bil med en kvinde i, som passede på signalementet, og hun havde en jakke med kommunetryk på.

Det var en 28-årig kvinde fra Kalvehave, og i hendes bil blev der fundet en kasse med ting, der svarede til det, der var blevet stjålet tidligere. Der blev også fundet en peberspray i bilen.

Den 28-årige blev anholdt kort efter klokken tre natten til torsdag og sigtet for indbrud og for overtrædelse af våbenloven. Da hun desuden var efterlyst af fogedretten, blev hun afleveret i Storstrøm Fængsel, og hun blev torsdag formiddag kørt til fogedretten.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce