cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

To anholdt i rocker-klubhus for overfald på 24-årig

Politiet har anholdt yderligere to personer i voldssag fra Nykøbing.
23. september 2021 kl. 11:50 Af Jakob Poulsen

To mænd, som ifølge politiet har tilknytning til en rockergruppe, blev onsdag aften anholdt i rockergruppens klubhus i Haslev.

De har været efterlyst i forbindelse med en voldssag fra Nykøbing, hvor en 24-årig mand mandag aften kort efter klokken 22 blev overfaldet på en parkeringsplads ved sejlklubben Lergraven på Prinsholmvej i byen.

De to er ifølge en pressemeddelelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sigtet for grov vold og trusler mod vidner, og de vil senere i dag, torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

- Vi er meget tilfredse med de seneste anholdelser, der med al tydelighed viser, at man ikke bare kan skjule sig for politiet i et rockerklubhus, når man som i tilfældet her er efterlyst til en grov voldssag, siger politiinspektør Kim Kliver i pressemeddelelsen.

Ved mandagens overfald blev det 24-årige offer ifølge politiet udsat for adskillige slag og spark af fire mænd, så han pådrog sig skader mange steder på kroppen.

Annonce

Allerede tirsdag blev to mænd anholdt i sagen, og nu har politiet altså anholdt to mere. Politiet oplyser dog, at man ikke kan udelukke, at der er flere medgerningsmænd på fri fod, og derfor vil grundlovsforhøret blive holdt for lukkede døre.

Ifølge Ekstra Bladet, som var til stede ved indledningen af grundlovsforhøret onsdag, hvor de to først anholdte blev stillet for en dommer, skulle overfaldet have forbindelse til offerets udtræden af rockerklubben Satudarah. De to er ifølge Ekstra Bladet også sigtet for at afpresse den 24-årige for 50.000 kroner. De blev begge varetægtsfængslet i fire uger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE