cookie-og-privatlivspolitik

					

6

Billeder

To kvinder blev indlagt efter brande natten til onsdag. Billedet er fra branden i nakskov.
Foto: Lars Dalsig

112

To kvinder indlagt efter brande

En kvinde blev fløjet til rigshospitalet en anden kvinde indlagt efter brande natten til onsdag.
31. marts 2021 kl. 08:06 Af Margit Olsen

Kort efter klokken et natten til onsdag slog en forbipasserende alarm fra Blishøjvej i Væggerløse, hvor der var brand og kraftig røgudvikling i et rækkehus.

Anmelderen fik inden brandvæsen og ambulance nåede frem reddet den 84-årige kvindelige beboer ud af huset. Hun blev efterfølgende indlagt på Nykøbing Sygehus til observation for røgforgiftning.

TV2 Øst oplyser, at politiet mistænker, at det kan være en cigaret eller et stearinlys, der er årsag til branden. Og politiet vil undersøge brandstedet nærmere onsdag.

Indsatsleder hos Lolland-Falster Brandvæsen Johnny Rasmussen fortæller, at det var et reolsystem, som der var brand i og branden var hurtigt slukket, men hele huset er røgskadet.

Senere på natten måtte brandvæsnet rykke ud til en brand på Tårsvej i Nakskov, hvor der blev slået alarm kort efter klokken halv fire.

Annonce

Her var det naboer, som havde opdaget branden i et toetages hus.
Husets 65-årige kvindelige beboer var ude af huset, da brandvæsnet kom frem. Hun blev fløjet til behandling på Rigshospitalet for brandskader og røgforgiftning, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politis vagtchef til TV 2 Øst.

Indsatleder hos Lolland-Falsters Brandvæsen Henrik Christensen fortæller, at det brændte i husets underetage, da brandvæsnet kom frem.

- Der var en del røgudvikling og cirka halvdelen af husets stueetage er udbrændt og resten er meget røgskadet, men vi fik reddet førstesalen, siger indsatslederen.

Brandvæsnet måtte kæmpe med mange mindre brandlommer i huset, og var først færdige med slukningsarbejdet ved syvtiden onsdag morgen.

I løbet af onsdagen vil politiet undersøge huset på Tårsvej nærmere, i et forsøg på at finde brandårsagen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

AF: PAW HALLANDSON

Sol og vind går helt i sort… 02. april 2021 kl. 21.47

Annonce

ANNONCE