cookie-og-privatlivspolitik

5

Billeder


Foto: Claus Hansen

112

Togbus blæste af vejen

En bus fra John's Turistfart, der kører som togbus, torpederede et plankeværk på Nordfalster tidligt skærtorsdag morgen.




29. marts 2018 kl. 11:16 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det er ikke kun sneen, der har drillet trafikanterne skærtorsdag morgen på Lolland-Falster.

Tidligt torsdag morgen kørte en bus fra John's Turistfart, der kører som togbus mellem Nykøbing og Orehoved galt på Nykøbingvej lidt udenfor Nørre Alslev på Nordfalster.

- Bussen var på vej fra Orehoved til Nykøbing uden passagerer, da vinden pludselig tog fat i den, så den røg af vejen. Det blæste helt vildt, og der var meget glat, fortæller vognmand John Jalkiewicz.

Chaufføren kom ikke noget til ved uheldet, men bussen kommer ikke ud at køre mere de første par dage. Ved 11.15-tiden arbejdede bjærgningsmandskab fra Redning Danmark fortsat på at få trukket bussen fri, så den kan transporteres væk.
- Den har ramt cirka 50 meter plankeværk og nogle træer og buske. Den har fået et ordentligt skrald, fortæller Anders Jalkiewicz fra Redning Danmark i Toreby, iøvrigt bror til John Jalkiewicz.

Redning Danmark og Falck er på stedet med bjærgningskøretøjer og to afspærringskøretøjer, da man formentlig bliver nødt til at spærre vejen, når bussen skal trækkes fri. Ved 11.15-tiden afventede man dog noget specialværktøj, som skal sættes på hjulene, før man kan begynde at trække i bussen.

Uheldet får ikke betydning for togbuskørslen, da den uheldsramte bus er blevet erstattet af en anden bus, oplyser John Jalkiewicz.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce