cookie-og-privatlivspolitik
Der blev uddelt en del sigtelser til tre trafikanter.
Foto: Claus Hansen

112

Tre trafikanter manglede kørekort

Foruden mangel på kørekort, blev der uddelt en del sigtelser til tre trafikanter.
10. maj 2021 kl. 16:50 Af Margit Olsen

Fredag formiddag klokke 10.50 blev en 34-årig mand fra Dannemare standset af politiet på Rødbyvej i Søllested. Manden kørte på en motorcykel, men havde ikke kørekort til sådan en. Desuden var der ikke tegnet forsikring på køretøjet, der også var uindregistreret. Motorcyklen havde ikke nogen spejle og ikke ordentlige lygter. Så bødeblokken blev fyldt godt ud.

Betydeligt flere sider, blev udfyldt, da politiet fredag aften standsede en bil på Tinghusvej i Nakskov. Der var to mænd i bilen, og føreren, der var en 24-årig mand fra Nakskov, havde ikke noget kørekort. Han havde desuden taget bilen, uden at ejeren var klar over det, og politibetjentene fandt en joint og fem plader hash på i alt 477 gram i handskerummet.

Derfor blev han anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, kørsel uden førerret, for tyveri af bilen og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Politiet undersøgte den 24-åriges bopæl, og her blev der fundet yderligere en klump hash og fire kanonslag, så han blev også sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. Den 24-årige blev afhørt på politistationen i Nakskov og løsladt igen efter endt afhøring.

En 23-årig mand fra Nakskov, der var passager i bilen, havde tre klumper hash på sig og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Annonce

Lørdag nat klokken 2.15 blev en 31-årig mand fra Søllested standset på Græshavevej ud for Avnede. Han havde ikke kørekort og måtte derfor ikke føre bilen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE