cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Tricktyve stjal større beløb fra vinbutik

OPDATERET: Politiet efterlyser vidner efter, at fire personer mandag begik tricktyveri mod butik.
14. maj 2019 kl. 09:49 Af Jakob Poulsen og Peter Gade

Annonce

Vinhuset på Torvet i Maribo blev sent mandag eftermiddag udsat for et tricktyveri, hvor det lykkedes tyvene at stjæle, hvad der af politiet betegnes som "et større kontantbeløb".

Ifølge politiets døgnrapport skete tyveriet klokken 16.30, hvor fire personer - to mænd og to kvinder - kom ind i butikken, og mens den ene mand stillede spørgsmål til mange spørgsmål om vine på gebrokkent dansk til ekspedienten, lykkedes det den anden at snige sig ind på et kontor og stjæle det altså ikke nærmere angivne pengebeløb.

De to mænd beskrives som:

A: 53-57 år, cirka 180 centimeter høj og med et mellemøstligt udseende. Han havde en kraftig kropsbygning, sort, kort hår og tatoveringer på begge arme. Han var iført en kortærmet t-shirt og cowboybukser.

B: 28-33 år, cirka 180 centimeter høj og med en muskuløs kropsbygning. Han havde kort, sort hår og var arret i ansigtet. Han talte dansk med accent og var iført en blå t-shirt og mørke bukser.

Der er ikke angivet noget signalement af de to kvinder.

Politiet vil gerne høre fra vidner, som måtte have set noget mistænkeligt i området omkring gerningstidspunktet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce