mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

4

Billeder


Foto: Claus Hansen

112

Ulykkesoffer overført til Rigshospitalet

OPDATERET 14.00: Nye oplysninger om den kvinde, der skærtorsdag morgen blev alvorligt kvæstet i en trafikulykke på Gedser Landevej.
29. marts 2018 kl. 14:00 Af Jakob Poulsen

Annonce

Den kvinde, som tidligt skærtorsdag morgen blev alvorligt kvæstet i en trafikulykke på Gedser Landevej på Sydfalster, er fortsat i live, og hun er nu blevet overført fra Nykøbing Sygehus til Rigshospitalets Traumecenter.

Det oplyser politiets vagtchef Ove Christoffersen til folketidende.dk kort før klokken 14 skærtorsdag.
Vejen blev ved middagstid atter åbnet for trafik i begge retninger efter at have været spærret i flere timer omkring ulykkesstedet.

Politiet oplyste tidligere på morgenen, at en kvinden, der er 49 år og fra Solrød, var blevet dræbt ved ulykken, men den oplysning viste sig at være forkert og blev senere trukket tilbage.

Ulykken skete kort før klokken 06.30, da en traktor med en saltspreder bagpå stødte sammen med en personbil med en trailer efter sig.

Ifølge vagtchefen skete ulykken ifølge vidner, fordi personbilen, som kom kørende i sydlig retning, kom i slinger. Føreren af traktoren forsøgte at undvige, men pludselig snurrede personbilen rundt og ramte med højre side ind i det ene af traktorens dæk.

Den tilskadekomne kvinde var passager i personbilen, som blev ført af en 51-årig mand fra Hvidovre. Både han og traktorføreren, en 46-årig mand fra Gedser, skulle så vidt vides ikke være kommet fysisk til skade ved ulykken, oplyser vagtchefen.

Gedser Landevej var spærret mellem Skelby og Gedesby i flere timer efter ulykken, og trafikken blev i stedet ledt ad Gl. Landevej.

Folketidende.dk beklager de tidligere udsendte oplysninger om, at den tilskadekomne kvinde skulle være død.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: OLE K. LARSEN

Vores Jobcenter er blandt… 18. september 2018 kl. 19.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ordentlighed tak! 16. september 2018 kl. 21.20

AF: MOGENS STIG MØLLER

Så står SU'en igen for skud. 16. september 2018 kl. 16.47

AF: RENE CHRISTENSEN

Borgere med hjerneskade… 13. september 2018 kl. 11.17

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens buket 11. september 2018 kl. 13.46

AF: BIRTHE LAURIDSEN

Hvorfor bor mennesker med… 10. september 2018 kl. 19.01

Annonce