cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Arkivfoto: Claus Hansen

112

Ung kvinde fløjet til Rigshospitalet

Opdateret: Pårørende afviser markræs.
05. november 2018 kl. 16:30 Af Bjarne Arildsen

Annonce

Tre unge slap forholdsvis heldigt fra et trafikuheld, som lørdag aften klokken 20.30 fandt sted på Gedser Fyrvej uden for Gedser.

Politiet fandt her en VW-varebil, der var rullet rundt og endt på en mark. To unge kvinder på 18 år var ved uheldet blevet slynget ud gennem forruden. Til gengæld kunne en 24-årig mand selv kravle ud fra bagagerummet.

I en tidligere version af artiklen oplyste vi, at politiet havde en formodning om, at der var tale om markræs, som var gået galt. Det afviser en pårørende over for Folketidende.

Vi oplyste også tidligere at politiet havde oplyst, at føreren af bilen, en 18-årig kvinde fra Nykøbing, klagede over forskellige smerter, og hun blev derefter fløjet til Rigshospitalet i København.

Den pårørende oplyser efterfølge, at det var ikke føreren af varebilen, en 18-årig kvinde fra Nykøbing, der blev fløjet til behandling på Rigshospitalet. Hun slap med skrammer på benene.
Det var derimod en passager, en 18-årig kvinde fra Idestrup, der måtte til Rigshospitalet med en punkteret lunge og et par brækkede ribben. Hun blev siden overført til Nykøbing Sygehus og er nu hjemme igen.
I bilen var også en 24-årig mand fra Gedser, der sad bag i varebilen. Han brækkede en arm.

Ifølge moren til den 18-årige fra Idestrup skete ulykken i et skarpt sving på Gedser Fyrvej, hvor varebilen kørte ud på en mark, væltede og rullede 15 meter rundt. Hun afviser også, at der var spiritus involveret i ulykken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce