cookie-og-privatlivspolitik
Brandvæsnet er til stede med ni mand, en stigevogn, en redningsvogn og en sprøjte, og arbejdet kommer nok til at tage et godt stykke tid.

9

Billeder

Brandvæsnet er til stede med ni mand, en stigevogn, en redningsvogn og en sprøjte, og arbejdet kommer nok til at tage et godt stykke tid.
Foto: Claus Hansen

112

Unge i BMW slap skidt fra at torpedere elboks og trappe

BILLEDSERIE: Tre 19-årige forsøgte at stikke af fra trafikuheld - men en politimand var lige i nærheden.
17. januar 2019 kl. 22:50 Af David Arnholm

Annonce

NYKØBING Det gik helt galt, da tre lokale unge torsdag aften kørte gennem Nykøbing i en flot, ny BMW.

På Brovejen forsøgte en bagvedkørende civilbetjent at standse de tre - hvorfor, kan politiet ikke fortælle. Men BMW'en drejede til højre ned ad Højbrogade, hvor bilen - der blev ført af en 19-årig kvinde fra Nakskov - torpederede et elskab og en stor jerntrappe, der leder op til parkeringspladsen på taget af Kvickly.

Med i bilen var også to unge fra Nykøbing - en anden 19-årig kvinde og en 19-årig mand - og de forsøgte alle tre at flygte fra stedet.

En kvinde fattede dog mistanke, da hun så de tre unge løbe fra den havarerede bil, og i det samme kom politimanden, der egentlig havde fri, og fik pågrebet de tre.

Det torpederede elskab blev smadret ved sammenstødet, så ledninger stak ud, og det betyder, at lyskrydset på stedet nu er ude af drift. Elektrikere fra Enelco er til stede, men vurderer, at lyskurven vil være ude af drift natten over og muligvis i flere dage, fortæller Kent Edvardsen, der er vagthavende hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

BMW'en har dog anrettet flere skader. Den store jerntrappe har nemlig revet sig løs fra muren, og ni mand fra Lolland-Falster Brandvæsen arbejder derfor med at sikre stedet.

- Vi piller ikke trappen ned, men fortøjrer den, så den ikke vælter, selv hvis det bliver stormvejr. Og så sætter vi hegn op, fortæller indsatsleder Brian Midjord Petersen fra Lolland-Falsters Brandvæsen.

Og hos politiet glæder Kent Edvardsen sig over, at en kollega helt tilfældigt var i nærheden, da de tre unge prøvede at stikke af.

- Det passer supergodt for os, men var selvfølgelig rigtig skidt for dem, konstaterer han.

De tre unge blev afhørt, men er ikke anholdt. De kan dog forvente at høre fra politiet igen.

- Det får en følge på en eller anden måde, varsler vagtchef Ole Hall.

Læs også øjenvidneberetning: KLIK HERKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce