cookie-og-privatlivspolitik

20

Billeder


Foto: Anders Knudsen

112

Lastbil væltet: Vej genåbnes inden længe

OPDATERET 14.08: Den lastbil læsset med skinker, som væltede i rundkørsel i Nykøbing i nat, er ved at være fjernet fra vejen, som ventes genåbnet ved 15-tiden.
03. august 2021 kl. 06:12 Af Jakob Poulsen

Omkring klokken 15 kan rundkørslen ved Skovalléen og Nykøbing Falster Omfartsvej i Nykøbing formentlig åbnes igen for trafik nordfra, efter at den har været spærret siden ved 01.15-tiden i nat, natten til tirsdag, hvor en lastbil læsset med adskillige tons skinker væltede om på siden midt i rundkørslen.

Sådan lyder seneste melding fra Anders Jalkiewicz fra Toreby Bjærgning, som står for arbejdet med at få den tonstunge lastbil fjernet igen.
- Der lå meget olie på vejen bagefter, men nu er vi ved at være færdige. Vi skal lige have fejet det sidste op, sagde han ved 14-tiden.

Præcis hvorfor uheldet skete, vides endnu ikke med sikkerhed. Chaufføren slap heldigvis uskadt fra uheldet, og der var heller ikke andre, der kom til skade.

Siden da har trafikken nordfra været omdirigeret ad Gaabensevej og ind gennem Nykøbing videre ad Nordre Ringvej og Stubbekøbingvej.

Trafikken fra Nykøbing og Sydfalster kan derimod godt passere stedet med forsigtighed.

Annonce

Ved 08.30-tiden ankom en tom lastvogn fra Sjælland, hvorefter man begyndte at omlæsse de mange skinker med håndkraft fra den ene lastbil til den anden.

Og kort før klokken 12.30 kunne Anders Jalkiewicz så meddele, at man netop havde pillet den sidste skinke ud af lastbilen. Ifølge Radio SydhavsØerne var der 14 tons skinker.

Det er langtfra første gang, at der sker uheld, hvor lastbiler læsset med skinker vælter i lokale rundkørsler, og det er heller ikke første gang, at en lastbil vælter netop på dette sted.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE