cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Varetægtsfængslet for hjemmerøveri

Offeret fik trukket en hætte over hovedet og blev skubbet rundt i huset, før han blev tvunget ind i en bil og kørt rundt til hæveautomater.
22. oktober 2019 kl. 15:36 Af Bjarne Arildsen

Annonce

En 28-årig mand fra Nordfalster er tirsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet for fire uger, frem til 19. november. Det er sket ved Retten i Nykøbing.

Manden blev anholdt i nat og sigtet for, sammen med en ukendt mand, at have foretaget et hjemmerøveri torsdag aften på Nordfalster. Han nægter sig skyldig. Røveriet blev dog først anmeldt til politiet lørdag morgen.

Ifølge sigtelsen skal røveriet have fundet sted torsdag aften klokken 21 på en landejendom på Gåbensevej. De to mænd, der var maskeret, trak en hætte over ofrets hoved og skubbede ham rundt i huset.

Herefter anbragte de ham først i hans egen bil, og senere blev han flyttet over i en anden bil. Røveren kørte derefter rundt til hæveautomater i Nørre Alslev og Nykøbing, og her blev manden tvunget til at hæve 11.000 kroner på sit Master Card.

Efter at sigtelsen var læst op, blev der anmodet om lukkede døre, og dommeren afsagde kendelse om dette. Det skete, fordi der er en ukendt medgerningsmand på fri fod.

En lille time senere bestemte retten, at den 28-årige skal være i varetægt frem til 19. november. Den 28-årige kærede kendelsen, fordi han ønsker en anden forsvarer end Torben Groth Madsen.

Læs også: Formodet hjemmerøver kendt af politiet i forvejenKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce