cookie-og-privatlivspolitik

8

Billeder


Foto: Jan Knudsen

112

Vej genåbnet efter gyllevogns-ulykke

OPDATERET: 16.20: Der er nu ryddet helt op efter ulykken onsdag morgen, hvor en gylletankvogn og en personbil stødte sammen.
20. marts 2019 kl. 16:18 Af Andreas Johansen og Jakob Poulsen

Annonce

Oprydningsarbejdet efter den voldsomme trafikulykke i krydset ved Spodsbjergvej og Tårs Landevej på Vestlolland er nu afsluttet. Vejen er genåbnet, og alle køretøjer er fjernet. Det oplyser Vejdirektoratet til Radio SydhavsØerne.

Spodsbjergvej har været helt eller delvist spærret omkring ulykkesstedet stort set hele dagen, men ved 16.15-tiden er redningsmandskab og alle køretøjer altså væk fra stedet igen.

Ulykken skete kort efter klokken 8 onsdag morgen, da en personbil stødte sammen med en tankvogn, der altså kørte med gylle.

Føreren af personbilen er blevet fløjet til behandling på Rigshospitalets Traumecenter, mens en passager i samme bil er kørt til behandling på Nykøbing Sygehus. Politiet havde ved middagstid ikke modtaget nyt fra hospitalerne om de tilskadekomnes tilstand.

Føreren af personbilen skulle ifølge Folketidendes oplysninger være blevet kastet ud af bilen ved sammenstødet.

Føreren af lastbilen skulle ifølge politiet ikke være kommet fysisk til skade.

Det var mandskab fra Redning Danmark i Toreby, som blev tilkaldt for at fjerne den forulykkede gylletankvogn. Først måtte man dog tømme gyllen over i en slamsuger, så det kan tranporteres videre derhen, hvor det var på vej til, da ulykken skete.
Ifølge brandinspektøren var lastbilens tanke fyldt med over 30.000 liter gylle. En del af gyllen løb ud på jorden, hvilket du kan læse mere om HER.

Der gik hul på gylletanken i forbindelse med ulykken, og det er en del af den gylle, som altså er løbet ud, inden det er lykkedes at suge den op.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce