cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Foto: Claus Hansen

112

Voldsom dødsulykke på Gedser Landevej

En polsk bilist er afgået ved døden.

03. februar 2018 kl. 09:36 Af Birgitte Grønning

Annonce

En lastbil og en personbil er lørdag morgen kørt sammen på Gedser Landevej mellem Gedesby og Skelby. Ved ulykken er føreren af personbilen afgået ved døden. Det oplyser vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Henrik Karlsen.
- Han er død på stedet, siger vagtchefen.

Gedser Landevej var spærret for trafik frem til klokken lidt i 11, men nu kører trafikken igen normalt på stedet.

Lastbilen er kroatisk, og føreren er uskadt. Føreren af personbilen er formentlig polak, da bilen er polsk indregistreret. De papirer, der er fundet i bilen, tilhører en 36-årig mand, men politiet ved endnu ikke, om det er den afdøde, da hans identitet ikke er fastslået. Han kørte i en sort Mercedes, der ved ulykken blev krøllet voldsomt sammen.

- Lastbilen var på vej nordpå, mens personbilen var på vej sydpå. Det kan ikke udelukkes, at personbilen er kommet med høj hastighed, og der var glat på vejen, siger Henrik Karlsen, der også oplyser, at lastbilen holdt stille, da ulykken skete.
- Lastbilens chauffør kører ind til siden, da han nok har set, at noget var ved at gå galt.

Indsatsleder Brian Midjord Petersen fra Lolland-Falsters Brandvæsen fortæller, at brandvæsnet var til stede med ti mand og fire køretøjer ved ulykken. Brandfolkene hjalp med at frigøre bilisten i personbilen i den meget voldsomme ulykke.

Ulykken ved Gedser er ikke det eneste færdselsuheld i politikredsen lørdag morgen. På Sydmotorvejen i nordgående retning ved Farø er to biler involveret i et andet uheld.

- En udenlandsk bil kører op bagi en dansk bil, der havner ude på marken, fortæller Henrik Karlsen. Ved ulykken er to personer bragt til skadestuen på sygehuset i Nykøbing, men ifølge politiet er de ikke kommet alvorligt til skade.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: FREDDI HANSEN

"Fragtskib med beruset kaptajn----" 22. februar 2019 kl. 23.42

AF: FREDDI HANSEN

"Fragtskib med beruset kaptajn----" 22. februar 2019 kl. 23.30

AF: KARIN MOLTER KRØYER

Projekt "Øen" 22. februar 2019 kl. 19.43

AF: HELENE WIINGAARD

Sikke et spild... 21. februar 2019 kl. 13.50

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

Annonce