Annonce
Debat

Bondesnusfornuft

Dette land og denne egn, er bygget på bondesnusfornuft. Siden det moderne samfunds startende tider, har driftige bønder skaffet velstand til hele samfundet, ved fornuft og snilde.

I vores kommune, har vi i tiltro til disse værdier, sat et par bønder (og en boldspiller) i spidsen for vores velbefindende og egnens udvikling. I disse herrers magt, lægger vi alle et anseeligt beløb hvert år (4 mia.) for at de handler på vores vegne.

Når man i den forgangne valgperiode ser hvad Ole K. (V), John Mangepenge (?) og ham boldspilleren (?) har brugt deres magt til, så undres jeg. Det virker ikke båret af fornuft.

Vi har ikke fået løst Ghetto-udfordringen. Lindholmcentret er af tekniske omstændigheder taget af listen, men der render stadigvæk ikke-vestlige indvandrere hvileløst rundt på hele Østerbro, dagen lang uden noget at tage sig til. Jeg er personligt selv stoppet med at købe dagligvarer i Netto på Gedservej, da jeg ikke har købt ind på en multikultur, hvor vi alle skal handle i bazar. Gaderne omkring centeret er udflugtsmål for spadserende grupper af kvinder indhyllet i Islam-beklædning - og unge drenge uden noget at foretage sig, der ”står ud”.

Guldborgsundlisten (Lokalt kendt som de Radikale Venstre) og Venstre, har desværre flertal og ser ikke ud til at bekymre sig om indvandringen af Islam til kommunen.

Vindmøller opføres i naturskønt landområde og borgmesteren selv bliver personligt en meget, meget holden mand på solcellepark rundt om hele Grænge. John Mangepenge ”vinder i lotto” - Beboerne i Grænge mister den sidste ejendomsværdi, de har tilbage. Det vil om få år være nemmere at sælge en grund 20 meter fra den gamle kabelskrots-bygning, end det vil være 100 meter fra en af Johns Solcelleparker. Ingen udsigt, men en god Thunbergs-mavefornemmelse? Var det noget?

John & Ole får opført Partyhuse i et naturskønt sommerhusområde på trods af lokalplanen. Det kaldes magtfuldkommenhed og kalder på en undersøgelse. Kan du få den undersøgelse igennem, Simon Hansen (A), viser du borgmesteregnethed. Ingen er imod udvikling på Marielyst, men havde jeg et hus i Bøtøparken, ville John & Ole få en ærgerlig mail fra mig. Der er ekstremt meget udviklingsmulighed for sommerturisme på Østfalster. Vi har Danmarks bedste kyst. Inddrag dog 2-3 km nord for Elkenøre og udlæg det til sommerhuse, sågar også supersommerhuse. I kan potentielt fordoble arealet for Marielyst og skabe 1000 nye arbejdspladser i kommunen. Men lad dog være med, at lægge partyhusene i et allerede smukt sommerhusområde, beregnet for mindre familier.

Embedsværket i vores dejlige kommune, finder jeg i særklasse kompetent. Jeg har selv haft brug for kommunens embedsværk i de forgangne år og jeg overraskes til stadighed over deres professionalisme og deres hjælpsomhed, for mig som borger. Nu savner vi bare en politisk ledelse, der kan stå som fyrtårn for disse kompetente mennesker og ikke et par bønder med magtfuldkommen inkompetence og uden megen snusfornuft.

Valget til november bliver spændende. Der er 3 blokke. De røde med Simon H. De radikale med John Mangepenge og Ole K - samt naturligvis os, DF. Jeg håber ikke valget igen ender ud med, at Soc.dem trækker sig på valgaftenen og giver pladsen til John & Ole, som de gjorde sidst.

Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Forsøgte at stikke af fra politiet: Forklaringen fandt de på hans bopæl

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles

Guldborgsund

Her er de udfordret af opkørte stier