Annonce
Debat

Der findes kun 2 muligheder.

Når vi frem mod det kommende folketingsvalg diskuterer hvorledes vi ønsker at indrette vores samfund, findes der kun 2 muligheder.

Enten ønsker vi at bevare Danmark som vi kender det,

Eller vi vil lave Danmark om til noget andet.

Vi nærmer os et T-kryds. Vi kan køre til højre eller venstre. Vi kan ikke vælge et alternativ der hedder, at vi sætter os i midten af T-krydset, nedsætter en demokratisk fokus-gruppe og diskuterer hvor vi skal hen, om end der faktisk findes alternativer, der ønsker denne rundbordssamtale.

Nej, vi må vælge på forhånd, om vi for vores nation ønsker, om vi skal gå til højre eller venstre i T-krydset. Vi må vælge, om vores nation skal være Danmark som vi kender det, eller om vi ønsker Danmark lavet om. Jeg for mit vedkommende vil bevare Danmark. Jeg vil ikke have religiøse symboler i skolerne, i gaderne, på arbejdspladserne eller islamist-tosser der skal hentes hjem til retsforfølgelse. Vores kulturarv er simpelthen for værdifuld til, at acceptere at nogen anden kultur skal have rettigheder til omvæltninger i Danmark.

Valget står imellem om vi vil Danmark som nation eller ej. Hvis vi vælger Danmark til, må der nødvendigvis træffes nogle beslutninger der gør op med den stigende internationaliseringsbølge. Det nuværende folketing rækker hånden ud mod mere EU, mere fravigelse af egne interesser (konventions-leflerier) og mere afvikling af danske interesser. Inger Støjberg og DF fører en lagkage-heroisk kamp på symbolniveau for, at stoppe en islamiserende tankesæt og mindre danskhed. Men de taler for døve øver. Det samlede folketing ønsker mere EU, mere islamisering af samfundet. Det nuværende folkestyre er nærmest svensk-tænkende kultur-ændrende.

Alle de socialdemokratiske og radikale partier i folketinget taler for en fortsat import af ”raketforskere og tandlæger” fra Mellemøsten og Nordafrika. Vi har ikke brug for dem. De er jo reelt velfærdsturister, der i bedste fald ikke er analfabeter og uudviklede personer, med et forkvaklet sygt syn på kvinder og homoseksuelle. Det vores erhvervsliv har brug for er veluddannede mennesker fra hele verden, der positivt ønsker Danmark til og som derfor ikke har brug for statens penge til integrationsprocessen. For pokker hvor jeg skammer mig over, at vi har en integrationsminister. Integration må være op til det enkelte menneske. Ønsker jeg dette land eller ej. Det bør da ikke være noget staten skal hælde milliarder i, at overtale folk til, at det er et godt samfund de har taget ophold i. De 9 milliarder vi i dag bruger på diverse integrationsprojekter foreslår jeg, at vi i fremtiden enten bruger på vores pensionister/udsatte borgere eller at vi tager de 9 milliarder og bruger dem som vejfyld på udsatte bondeveje imellem marker.

Vi i Nye Borgerlige vil kræve 3 ting af det kommende folketing. 3 ufravigelige krav. 3 krav som vi aldrig vil gå på kompromis med.

1. Asylstop ved de danske grænser. Ingen, absolut ingen, er i fare, når de spadserer rundt på tyske motorveje. De er velfærdsmigranter der søger størst mulig ydelse. Er der muligt at tage ophold i dit eget land, skal du ikke have din familie til Danmark. Du skal rejse ned til din familie og være der for dem. Du skal ikke være her.

2. Er du i Danmark forsørger du dig selv og din familie. Afrikanske raketforskere og tandlæger, skal selv sørge for deres eget indkomstgrundlag. Vi skærer ikke ned i ydelserne til danske pensionister eller arbejdsløse, for at kunne betale til andre landes statsborgeres dovenskab.

3. Har du rejst ind i vores smukke andedam - og du beslutter dig for at voldtage, dræbe, røve, eller på anden måde være en skiderik, - ja så er det farvel’er med det samme.

Og afslutningsvis skal jeg så kommentere på tildækningsloven. Jeg hader, at folketinget fra 1981 har tilladt en så massiv indvandring af personer, der ikke ønsker vores smukke Danmark. Jeg ville helst være foruden, at der skulle besluttes hvorledes vi pakker os ind. Men jeg har i London set hvorledes den stigende islamisme tilegner sig byrummet, og det ønsker jeg ikke for Danmark. Jeg ville have stemt for maskeringsforbuddet, men jeg ville også have råbt fra byens tage, at maskeringsforbuddet er halal-hippie maskering af de egentlige udfordringer. Nemlig den stigende islamisering af Danmark og folkestyrets ligegyldighed over for den smukke befolkning, der har skabt denne nation. Jeg har brug for din hjælp i min rejse ind på borgen. Meld dig ind i min kampagne og ind i vores parti.

Annonce
Annonce
Annonce
Lolland

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Lokal nyt

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Sport

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Erhverv

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Guldborgsund

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Lolland

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede

Guldborgsund

Camillas umulige kamp: 300 har takket nej

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Indland

Forventer flere kraftige brag omkring udbrændt Børsen

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Annonce
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem