Annonce
Debat

Drømmescenariet er,

At Nye Borgerlige kommer på Borgen med 10 mandater og at disse bliver afgørende for, at der kan dannes et flertal. Vi har brug for Nye Borgerlige i den kommende folketingssamling. Der skal folk med mandsmod ind på Borgen, der tør stille de vanetænkende partier derinde stolen for døren - og fortælle dem hvad den største udfordring i Danmark er.

Hvis ikke vi får løst udlændingespørgsmålet, så kan alt andet være ligegyldigt.

Vores samfund er under pres. Sammenhængskraften i vores kultur bliver udsat for religiøse, muslimske krav om opførelser af moskeer, særhensyn i folkeskolen og krav om at vi ikke udlever vores kultur, i forkvaklet hensyn til deres kultur. Vores opråb må være: ”Prøv nu at høre her, du kommer fra et ikke-sekulært religiøst dogme-mørkeland, som du ikke kunne holde ud. Du valgte vores land, som det bedste i verden - og rejste den halve klode rundt, for at komme til dette slaraffenland. Nu skal du dævlme ikke lave vores land om til det mørkeland, du frarejste”.

Det er også de enorme pengebeløb vi pålægger danskerne at betale til indvandring og forfejlet integration. I 2015 var tallet 36.000.000.000 i nettoudgifter for indvandringen. Heri er end ikke indregnet de enorme beløb vi betaler til domstole og fængsler for den forfejlede udlændingepolitik. Tænk, hvad vi kunne have fået i velfærd for vores pensionister og udsatte borgere, hvis vi ikke var pålagt at betale til denne stigende uintegrerbare masse, der dybest set ikke vil vores land.

Dansk folkeparti, som tidligere var ledet af en af de største nulevende politiske talenter, Pia Kjærsgaard indså, at for at kunne adressere den største udfordring af alle, skulle man give lunser til Anders Foghs kontraktpolitik. Således var hun i stand til, at forsinke den skæbnesvangre proces, så vi ikke fik svenske tilstande i Danmark. Det nuværende DF fejler på dette. Sammen med den håbløse ”borgerlige” regering kører de videre med masseimport af uintegrerbare personer fra Mellemøsten og Nordafrika. De knap 20.000 som vandrede ind i Danmark af vores motorveje i 2015 får i år ret til familiesammenføring. At DF ikke forlangte grænsen lukket dengang, er den største skam i et ellers gloværdigt politisk projekt. At de ikke forlanger regeringen går af, eller leverer et konventionsbrud på familiesammenføringskravet, er en hån mod de danskere, der stemte på dem. Jeg forestiller mig ikke, at Pia Kjærsgaard er glad, når hun ser hvorledes DF forvalter hendes arv.

Hvis Nye Borgerlige bliver tungen på vægtskålen, har vi 3 ufravigelige krav til de såkaldte flygtninge:

1. Totalt stop for asylbehandling i Danmark. Personer der vader rundt på tyske motorveje er ikke i fare. De shopper rundt i velfærdsønsker.

2. Danske ydelser til danske statsborgere. Du kan ikke komme til Danmark, etablere et parallelsamfund og leve af kontanthjælp i årtier. Du får 2 år til at vise du vil integrere dig og skabe din egen indtægt, ellers må du rejse ud igen.

3. Har du lavet strafbare handlinger, skal du efter afsoning køres til grænsen. Hvis du ikke kan fortælle hvortil du vil udrejse, må du forblive indespærret. Danske borgere skal beskyttes mod dig.

Så kære danske medborger: Du behøver ikke stemme på mig personlig, om end jeg ville blive utroligt glad for din opbakning til en lokal kandidat. Bare du vil stemme for en bedre fremtid, ved at stemme på Nye Borgerlige. Hvis en kommende borgerlig regering ikke vil redde Danmark - vil vi ikke redde dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles