Annonce
Debat

Om at være en god udlænding.

Når jeg tager på ferie til et sted udenfor Danmark – i udlandet – forsøger jeg altid at vær en god udlænding. Ganske som jeg forventer at udlændinge er, når de besøger Danmark.

Når jeg rejser ud, er det altid på en returbillet. Jeg vil være sikker på, at jeg kan komme hjem igen. Og mange lande kræver, at man kan dokumentere sin hjemrejse, inden man får lov at rejse ind.

Når jeg rejser ud, har jeg lavet et budget. Jeg vil være sikker på, at jeg har råd til at gennemføre min ønskede rejse, og jeg vil være sikker på, at jeg ikke ligger andre lande til last.

Jeg har altid en rejseforsikring med mig, når jeg rejser. Igen er det for at være sikker på, at jeg ikke ligger andre lande til last.

Alt det ovenstående vil de fleste danskere nok tage som noget helt selvfølgeligt. Når vi besøger andre lande, gør vi det med respekt for deres kultur og deres levevis. De fleste danskere vil nok mene, at det er helt naturligt, hvis et land udviser en turist, der laver noget ulovligt.

Men sådan er det ikke i Danmark. Vi stiller stort set ingen krav til udlændinge, der besøger Danmark. Når jeg ser på min egen vante rejsestil, kan jeg hurtigt komme på tre krav, som Danmark bør stille til alle udlændinge, der vil besøge os:

• Gæster i Danmark kommer som gæster på midlertidigt ophold. Når man kommer til Danmark, skal man have korrekte papirer med sig, dvs. pas og eventuelt visum.

• Gæster i Danmark skal kunne forsørge sig selv. Ved indrejsen skal vore gæster kunne vise, at de har tilstrækkeligt med midler samt en returbillet. De skal også have en sundhedsforsikring.

• Gæster i Danmark må være indforstået med, at de står til øjeblikkelig udvisning for egen regning, hvis de begår kriminelle handlinger i Danmark.

Disse tre krav lyder formodentligt helt naturlige for de fleste danskere. Derfor har Nye Borgerlige også valgt at gøre disse tre krav til centrum i partiets udlændingepolitik. Mere formelt har vi formuleret kravene således:

• Der skal indføres totalt asylstop.

• Udlændinge skal forsørge sig selv.

• Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent efter første dom.

Når Nye Borgerlige kommer i Folketinget efter det kommende valg, vil vi arbejde for at disse tre krav gennemføres hurtigst muligt. Den statsminister kandidat, som vi peger på, skal være indforstået med at arbejde positivt og konstruktivt på at gennemføre disse krav.

Nye Borgerlige er ikke xenofober. Vi er ikke bange for fremmede mennesker eller fremmede kulturer. Vi ønsker ”åbne grænser, lukkede kasser” overfor udlændinge. Danmark mangler i vid udstrækning højt uddannet og specialiseret arbejdskraft. Sådanne mennesker skal være velkomne til at komme og hjælpe det danske samfund i hverdagens arbejde.

Stem personligt på Bob Richard Nielsen fra Nye Borgerlige. Han er din mand i Guldborgsund, og han vil arbejde for ovenstående synspunkter samt Nye Borgerliges øvrige politik.

Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles