cookie-og-privatlivspolitik

4

Billeder


Bolig

3 tips til at gøre dit køkken mere personligt

Er du ved at være træt af dit køkken, og synes du ikke, at din personlighed skinner igennem? Så kan du med fordel læse med her. I denne artikel kommer der tre bud på, hvordan du kan gøre dit køkken mere personligt og unikt.
02. september 2015 kl. 10:15 Af Carsten Høj

Mal en væg

Synes du de hvide vægge er ved at være lidt for kedelige og mainstream? Så giv dit køkken mere liv og farve ved at male en væg. Ved at male en enkelt væg kan være med til at flytte fokus til et bestemt sted i rummet. Dette er en relativ simpel og billig måde at ændre looket i dit køkken på, og din personlighed vil med det samme præge køkkenet - Hos Beckmann har de helt sikkert en farve, som passer lige til din stil.

Husk dog på at farven bør udvælges med omtanke og omhu, og for at vælge den rigtige farve bør du se på rummets orientering i forhold til lys samt rummets funktion. Hvis du er bange for, at farven bliver alt for voldsom, så gå efter bløde og neutrale farver, der ikke virker alt for overvældende, når man træder ind i køkkenet.


Anskaf nyt køkkenservice

Drop det gamle klassiske sæt fra IKEA og anskaf dig i stedet noget nyt køkkenservice, som du med stolthed kan have til at stå fremme. Med lidt tålmodighed kan du nemt finde noget, der passer lige til dig – om du så er til det feminine eller det sjove udtryk.

Et eksempel på anderledes køkkenservice er farvede glas, som er blevet meget moderne det seneste år. Tag for eksempel de blå Arcoroc Salto drikkeglas. Disse vil med garanti gøre dit køkken mere personligt og farverig. Tag et kig hos forhandleren Bent Brandt og bliv inspireret – Bent Brandt har mange forskellige produkter, der med sikkerhed kan hjælpe dig på vej.


Personligt nips

Du kan med lethed finde de gamle arvestykker og loppefund frem og bruge dem i dit køkken for et helt personligt udtryk. Det kan enten være nogle gamle fine fade, hvor du kan samle nogle af dine redskaber på, eller unikke krukker også til redskaber eller friske krydderier. Så gå på jagt på det nærmeste loppemarked eller hjemme ved dine bedsteforældre – de har helt sikkert noget, som du gerne må få og give nyt liv igen.

Annonce

Et lille tip: Brug unik keramik! Keramik er noget af det, der er allermest af på loppemarkederne. Brug det i dit køkken og skab en hel unik og personlig stil. Man kan sagtens blande nyt og gammelt, men gå helst efter keramik i samme nuancer, så det stadig ser stilfuldt ud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

Annonce

ANNONCE