cookie-og-privatlivspolitik

Erhverv

Lokal virksomhed med gigant-overskud

PriceRunner Denmark buldrer frem i første selvstændige regnskab.
26. august 2013 kl. 12:30 Af Hans Gandrup (hg@folketidende.dk)

Annonce

En omsætning på 27,5 millioner kroner - og et overskud før skat på knap 11,5 millioner kroner...

Martin Andersen, chef for PriceRunner Denmark Aps. med adresse på Herningvej 36 i Nykøbing, er forståeligt både tilfreds og stolt over facit i regnskabet for 2012 - som i øvrigt er det første selvstændige fra pris- og forbrugertjenesten.
- Det er selvfølgelig meget glædeligt at kunne præsentere et så godt facit her i vores første år med et selvstændigt regnskab, siger Martin Andersen, som har været chef i PriceRunner gennem en årrække.

Virksomheden har opereret under forskellige ejerforhold. I slutningen af 2011 skiftede man fra svensk ejerskab til en status som datterselskab under den amerikanske “Valueclick”-koncern.

Men PriceRunner har gennem årene i meget høj grad arbejdet udstrakt selvstændigt i Danmark og gør det stadig. Nu kan man så som “eget anpartsselskab” også fremlægge egen bundlinje.

Det danske PriceRunner har haft gode resultater gennem en årrække. Men altså ikke så synlige som nu. Det falder dermed i øvrigt helt i tråd med virksomhedens nye linje, hvor man i allerhøjeste grad har tænkt sig at være en engageret del af det lokale liv i landsdelen.

Det sker blandt andet også gennem en række sportssponsorater. Foreløbig for eksempel lokal håndboldelite og karate.

- Vi vil gerne være med til at sætte positivt fokus på Lolland-Falster og successer i vores lokale erhvervsliv. Fra vores eget synspunkt gælder også, at vi driver en virksomhed, som hele tiden er på udkig efter medarbejdere, og i den forbindelse er det vigtigt, at vi også markerer os udadtil, forklarer han.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce