cookie-og-privatlivspolitik
Skovbørnehaven havde medbragt en lille dukke, hvorpå de kunne vise hjertemassage.

9

Billeder

Skovbørnehaven havde medbragt en lille dukke, hvorpå de kunne vise hjertemassage.
Foto: Anders Knudsen

Danmark redder liv

Børn kan også redde liv

Børn fra Skovbørnehaven Skovtrolden var onsdag 24. oktober på besøg i Bakkehuset for at vise førstehjælp for nogle af centrets beboere.
30. oktober 2018 kl. 13:03

Annonce

NYKØBING Der blev vist både hjertemassage, kunstigt åndedræt, sideleje og andet førstehjælp til den helt store guldmedalje, da børn fra Skovbørnehaven Skovtrolden i onsdags besøgte Aktiviteten på plejecentret Bakkehuset i Nykøbing.

Dagen forinden havde børnene lært en masse om førstehjælp på et førstehjælpskursus givet af Dansk Folkehjælp under projektet Danmark Redder Liv.

Målet med projektet Danmark Redder Liv er at flere i Region Sjælland og Region Syddanmark, der samarbejder om projeket, skal overleve at få hjertestop.

Børnene kunne derfor også vise, hvordan man gav hjertemassage med 30 tryk efterfulgt af to indblæsninger med kunstigt åndedræt.

Derudover kunne de også vise, hvordan man lægger både et barn og en voksen i sideleje, når man nu kun har den størrelse, man har.

plhKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her