cookie-og-privatlivspolitik

Debat

18 kommunale p-pladser lige midt i hjertet af Maribo

Hvis man vil sit erhvervsliv, dem, der skal tjene penge til den kommunale kasse, da må man også give forhold, der gør det muligt at drive en god forretning. Der hersker hos konservative ingen tvivl om, at kunder skal have 1. prioritet til at kunne komme i butikker og handle.
14. november 2020 kl. 13:23 Af Linda Sommer

Vi støtter op om V’s Tine Vinter Clausens læserbrev, hvor hun undrer sig over, at man vælger at lægge et kommunalt beslag på p-pladser på torvet i Maribo.

En bymidte bør bestå af handel og erhverv, som skal være hjertet og drivkraften i byen. Skulle der være endelig være kommunale arbejdspladser, da er det for os langt mere hensigtsmæssigt, at det var turisme- og bosætningsarbejdspladser.

Der skal være synergi og drivkraft i de ting, der skal bære en by igennem. Der skal være respekt for byens sjæl. Al ære og respekt for genbrugsbutikker (kommer der selv), kommunale arbejdspladser og pizzeriaer, men bliver disse i overtal, da vil Maribo miste sin domkirkeby sjæl.

Konservative finder, at der må findes en anden løsning for kommunal parkering.

Linda Sommer

Annonce

Østervang 28, 4930 Maribo

Henrik Jacobsen

Søholtvej 55, 4930 Maribo

Konservative Lolland
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56
ANNONCE