cookie-og-privatlivspolitik

Debat

800 bolinger i sundet ?????

når man læse dette så tro man at alle har taget nogle tabletter.




07. februar 2019 kl. 14:08 Af martin wouters

Vi er en lille ø med en gennemgang af guldborgsund, med en kasse i kommune som er tom og et par politiker som ikke er seriøse mere, hvad med først at tænke på det folk som bor her allerede, hvad med at sørge for at børnehave, ældrehjem, sygepleje, skolen m.m. er i orden. Husk den Fehmarn tunnel er ikke på trappe endnu, men måske skulle kommunen melde til borgerne at EU har kasseret økonomien, men dette er ikke unormalt, man kan naturligvis bygge med lånte fjer og derved sætte befolkningen mere og mere i gæld for.... dette er vel ikke politikere som kommer med pengene. Når der er så meget ikke brugt land /jord hvorfor så tage en risiko med en opfyldning. Det eneste jeg kan se positivt er dette metalskrammel som er på torvet, dette kunne stå ved indgangen af den ø hvis ikke den skal stå ved indkørsel hos borgmesteren, husk dette er kunst. Luftskibe kan alle lave, ikke at få at vide hvor meget dette arkitekt bureau skal have for at lave disse forslag, jeg kan husk man ville lave det samme i Gedser som lille Venedig. skal vi ikke alt sammen holder begge ben på jorden og rydde oppe i alt det gamle roderi så der kan opstå nye arbejdspladser og måske kommer der så nye borgere til øen. De fleste mennesker skal om morgen ud af øen og om aften tilbage, vi er kun en satellit ø som beboer bruge i weekend, heldigvis har vi Marielyst så er er folk på øen om sommeren, men dette stopper vel også når folk se alle regninger for et opholdt.

I øjenblikke er kommune lige som en torsk som snappe den sidste luft før den bliver til filet (læs under opsyn af staten)

Jeg håber at ved høringen ALLE stemmer imod.

martin wouters

bjørupvej 11

4800 Nykøbing f




KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15