cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Ældres forhold.

Øget indflydelse på egen situation og dermed velfærden. Vi bliver flere og flere +60 år. Ved valget i 2017 var vi cirka 20.000 i Guldborgsund kommune. Det er nu steget til cirka 22.000.
30. september 2021 kl. 16:06 Af Tom Ahlqvist

De fleste kan og vil klare sig og tager ansvar for eget liv ud, men der vil altid være nogen, som skal have hjælp. Det giver udfordringer. Vi har alle ret til en ordentlig behandling i vores livs efterår. Vi kan alle komme i en tilstand, hvor vores velfærdssystem skal være klar til den individuelle udfordring.

I vores nuværende system er det helt klart, at systemet går ind og tager over og på baggrund af vedtagne “kvalitetsstandarder”, ja, så bestemmer disse, hvilken og hvor meget hjælp vi kan få i den givne situation. Det er her, at frustrationerne kommer ind hos borgeren, der skal have hjælp, og ikke mindst hos de pårørende.

De Konservative i Guldborgsund vil gøre ældreplejen mere fleksibel og sætte mennesket før systemet. Vi kan og vil ikke afskaffe kvalitetsstandarderne, men de kan gøres mere runde og fleksible i forhold til borgerne.

Vi vil arbejde på at udvide den såkaldte “klippekorts-ordning”, der så kan gøre, at den enkelte har mulighed for at vælge til og fra de ydelser, som pågældende har behov for. Så har vi valgfrihed og mennesket før systemet. Derfor skal I stemme på liste C og gerne på undertegnede.

Tom Ahlqvist

Annonce

byrådskandidat,

Konservative

medlem af Ældrerådet

i Guldborgsund

Cypresvej 18, Marielyst
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02
ANNONCE