cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Aktion - reaktion

Om kristendommen er på tilbagetog, er det måske værd at overveje som medlem af et samfund, der hovedsaligt hviler på et kristent grundlag.
27. september 2019 kl. 23:27 Af Bjarke Rosenkilde

Derimod det står klart at kristendommen sætter det enkelte menneske frit.

Hvilket eksempelvis er gået op for det Kinesiske Kommunistiske Parti, og hverken de eller andre totalitære regimer bryder sig om den slags; for de kræver betingelsesløs lydighed.

Hvilket bla opnås ved censur, løgnemedier, og et ubalanceret retsvæsen, politikere, som har opgivet den sociale kontrakt borgerne tror eksisterer og medierne giver udtryk for lever i bedste velgående; skønt en del er "sparet" væk, for at tilfredsstille en EU kommission, som anser det naturligste i verden, at den store arbejdsløshed og underskud i Sydeuropa, skal danskerne betale for.

I tyverne anbefalede Grev Coudenhove (google ham evt) at afskaffe de selvstændigt tænkende og agerende europæiske stammer ved at blande dem op med mørke folk.

En tankegang Per Stig Møller åbenbrt lod sig inspirere af i sine yngre dage.

Hensigten med blandingsracen er at skabe et bymenneske, der som udgangspunkt tager hensyn til sig og sine, og derfor lever i en overlevelseskamp med omgivelserne.

Hvis læsenre skulle være i stand til at se paralleller til noget, vedkommende kan få øje på finder sted i vore dage, og samtidig kan sætte ord på, er der da muligvis noget om snakken.

Allehånde internationalister tænker og taler i samme baner, uanset om de kalder sig røde, blå eller for den sags skyld grønne.

Hvorimod tilhængerne af nationalstaten finder det naturligt, at det enkelte individ opnår de bedste betingelser i nationen; hvorimod internationalister, som udgangspunkt elsker grænsløsheden og i modsætning hertil rubricerer og taler om folk og fæ i flertal.

Martin Luther, ham vi lige har fejret 500 året for, taler om dette at leve, som et enkelt menneske, imellem fødsel og død, og i ansvar og skyld, og i frimodig tro på Jesus Kristus; altså i modsætning til internationalisterne med vægten lagt på det enkelte menneske.

Så om kristendom er på tilbagetog, for at vige pladsen for noget andet, er det vanskeligt at svare på:

Hverken kristendommen eller dens tilhængere har valgt tilbagetoget; dette er derimod iværksat af internationalister, antagelig med rod i det gamle USSR, som allerede tidligt i 50'erne satte sig for at ændre vestlige borgeres tankegang.

Set i det lys, kan man roligt hævde, at de har haft held med deres forehavende.

For de som ikke måtte bryde sig om denne rubriscering kunne det måske være en kærkommen lejlighed til at gøre op med vanetænkning og den del af vor natur, der taler til den del af vor natur som vor dovenskab udgør hos os hver især.

Med Trump ved roret og ord som religionsfrihed, frihed, og nationalstat, der kommer ud af hans mund, har vi lov at håbe, at der er tale om den længe ventede reaktion, der som bekendt følger en aktion, og at vores håb om, at kursen, der lader til at være i færd med at blive lagt om, også viser sig at leve op hertil.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Ellehammersvej 13 B

4849

Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09