cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Aotocampere Stubbekøbing

Hvor er det dejligt at der er så mange gode og velmenende mennesker her i vores dejlige lille købstad, der vil det godt for byens fremtidige udvikling.
23. december 2021 kl. 18:41 Af Per Thomsen

Godt gået Torben Smidt at du har opsnuset at lokalplanen ikke er tidssvarende til dagens Danmark / Stubbekøbing og at så sørge for, at kommunen får opdateret lokalplanen til nuværende standarder og brug af havneområder.

Det jo fantastisk dejligt, at vi har fået endnu en platform i Stubbekøbing der udvirker, at der kommer flere turister til vores by. Der har i 2021 været over 500 campere og de har sikkert købt mere en bare en is på havnen ;-)

Fra mange af dem har jeg hørt at de har nydt deres ophold i byen og glæder sig til et genbesøg + at de gerne fortæller deres oplevelser videre til andre campere og andet godtfolk.

Så nu glæder vi os til at der skal iværksættes en ny lokalplan for vores havneområde, hvor der er store og forhåbentlig gode forandringer i udsigt med nedrivning af silo og inaktive bygninger m.m. så vi kan få endnu flere til at besøge byen.

God jul til alle og må julefreden sænke sig hos os alle.

Annonce

Per Thomsen,

Møllemarken 21,

4850 Stubbekøbing
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39
ANNONCE