cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Bevarelse af Møllecenteret er sund fornuft

Det er rart at kunne konstatere, at de 3 partier,SF, Enhedslisten og Konservative som stemte imod forslaget om nedlæggelse af Møllecenteret i 2014 fortsat er enige om, at en nedrivning af Møllecenteret ikke er det, Lolland kommunes ældre har behov for her og nu. Det kommunens plejehjemsbeboere har behov for er flere hænder i plejen.
05. februar 2017 kl. 19:26 Af Marianne de la Motte

Konstitueringspartierne Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti vedtog til budget 2016 at spare 7,6 mio. kr. på plejehjemmene – i alt 20-25 stillinger. Det har været hårdt for plejehjemmene.Behovet for en genopretning af større værdighed i plejen i form af flere hænder er derfor det mest påtrængende her og nu. Personalet gør deres bedste, men der er ikke nok personaler.

Hvis Konstitueringen fastholder deres beslutning om nedrivning af Møllecenteret skal der opføres nybyggeri. Her finder SF, at behovet for midlertidige boliger til aflastning, genoptræning/rehabilitering og hospice er det mest påtrængende. Og hertil boliger til demente.

Konstitueringen ønsker 60 plejeboliger til ikke-demente borgere

I en situation med opførelse af nybyggeri ønsker SF Lolland kommune som driftsherre – ikke en privat fond som OK Fonden.

Derfor bliver det spændende at se, hvad Socialdemokraterne ønsker. Nybyggeri med OK-fonden som byg- og driftsherre eller bevarelse af Møllecenteret og fornuften.

Hvis vi skal udvide må det være med flere hænder til plejen.

SF står også for Sund Fornuft.

Med venlig hilsen

Jorun Joensen

Medlem af Ældre- og Sundhedsudvalget for SF

Den 5. februar 2017
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Traditioner ændres i år 29. november 2020 kl. 22.13

AF: LINDA SOMMER

Brint er fremtidens grønne energi 28. november 2020 kl. 11.04

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28