cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Bevidst brud af lokalplanen .

Hej borger.
22. oktober 2021 kl. 10:21 Af Kim Egelund

Jeg skriver til jer fordi jeg er forfærdet over den udsendelse om poolsommerhusene dr 1 udsendte igår ,samt de historier der er blevet fremlagt i denne avis.

Kort sagt ,som jeg har forstået det ,har borgmesteren sammen med et flertal i byrådet bevidst brudt lokalplanen i Marienlyst så der kunne opføres 10 poolhuse.

Efter at lovbruddet er blevet kendt lovliggøre borgmesteren sammen med et spinkelt flertal på et mandat,opførelsen af poolhusene.

Det skulle være sagens kerne.

På den her måde har borgmesteren sammen med det flertal i byrådet der støttede ham efter min mening handlet illoyalt overfor de sommerhusejere af Marienlyst ferie by der troede på at lokalplanen blev respekteret samt over for de 10 købere af poolsommerhusene.

Annonce

Det er efter min mening,et klart brud på god opførelse,på en god moral,på en god etik ,når man som byrådsmedlem er med til ovenstående handling.

Det juridiske i denne sag kan jeg ikke udtale mig om da jeg ikke er jurist.

Jeg forventer at et byrådsmedlem overholder loven,opfører sig ordentligt over for os borgere,samt ikke laver en bevidst handling der kan påføre kommunen en erstatningspligt eller give et dårligt rygte.

Nu er der snart kommunevalg og jeg håber at du som borger i kommunen vil tage afstand overfor hvad et spinkelt flertal i byrådet har besluttet.

Og overveje hvor du skal sætte dit kryds

Annonce

Samtidig vil jeg bede dig om at undre dig over hvorfor lokalplanen ikke blev respekteret

Er den her sag blot en prøvesag hvor et spinkelt flertal i byrådet ser hvad der kan lade sig gøre,og vil der i fremtiden komme flere lignende sager hvor lokalplanen et sted i kommunen bliver brudt for at muliggøre en byggesag.

Heldigvis var Dansk folkeparti ikke en del af denne sag,vi respektere loven.

Hvis du er enig med mig i min udlægning af denne sag ser jeg gerne at du sætter kryds ved Kim egelund,nr 13 liste o her den 16/11.

På forhånd tak.

Annonce

Kim egelund

Skernegade 23 ,4840 Nørre alslev.

22540707

Kimegelund@yahoo.com.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06
ANNONCE