cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Blåpandet stram udlændinge politik

En vis del af de ikke vestlige, der ikke er her, er efter sigende resultatet af den stramme udlændinge politik, som både den Venstre ledede borgerlige/blå regering, og Dansk Folkeparti velvilligt har lagt stemmer til.
08. oktober 2019 kl. 15:54 Af Bjarke Rosenkilde

Som logisk følge heraf, må et ukendt antal af de ikke vestlige, som i dag er til stede her til lands være resultatet af samme stramme udlændinge politik.

Disse, er måske ligefrem blevet tildelt dansk statsborgerskab, som et resultat af samme stramme udlændinge politik; skønt sandsynligvis af ikke vestlig oprindelse og dermed antagelig rettroende muslimer.

Hvad disses store håndbog siger der skal ske med de vantro, hvordan de underkastede skal leve, samt om integrationen er, og har de stramme blåpandede i lighed med de nyttige røje idioter åbenbart været alt for tykpandede til at sætte sig ind.

I halvfemserne gav Søren Espersen udtryk for, at konsekvensen af ikke vestlig tilstrømning ville være alt ødelæggende for landet.

En kendsgerning, han åbenbart har lagt bag sig i sin stræben på

at opnå en form for gemytlig og fremkommelig omgangstone, der til gengæld skygger for ubehagelige realiteter.

Den stramme blåpandede regerings politik tillod, støttet af samme støtteparti, at de stimer af ikke vestlige, som efter eget udsagn åbenbart var så venlige, at de agtede at bevæge sig til fods ad motorvejene til Sverige, mh herpå fik lov til massivt at bryde loven.

Hvorfor, man kan konkludere, at det der med stram blåpandet udlændinge politik, lovlydighed og troværdighed tilsyneladende er af samme kaliber som et akromatisk blinklys; for nu er den der, og nu er den ikke.

At kynisme øjensynligt avler kynisme, skal man sandsynligvis være skal være mediemenneske, internationalist, eller bare politiker for ikke at kunne indse.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Ellehammersvej 13 B

4840

Folketingskandidat for Stram Kurs
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02