cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Børn skal have en tryg start på livet

Jeg ser gerne, at vi udvider feltet med sundhedsplejersker i Lolland kommune. Sundhedsplejersker har fagligheden til at kunne vurdere om en familie har brug for en særlig støtte. Er en forælder utryg ved sin forældrerolle eller mangler nogle færdigheder, der skal til for at skabe en tryg og nærværende opvækst for et barn, da er det vigtigt, at det kan formidles til en børnesagkyndig eller blive opdaget, så der kan sættes ind.
26. januar 2021 kl. 20:14 Af Linda Sommer

Barnets 3-6 første måneder af livet er meget afgørende for de nervebaner, der dannes i hjernen. Nervebaner, der skal loddes kærligt og trygt fast, så barnet, kan føle sig tryg, i balance og udvikle sig aldersvarende med andre børn.

Sundhedsplejerskernes indsats kunne suppleres af et team med 0-3 års konsulenter, ja måske helt op til 6 år, som de kan trække på, og lave en indsats sammen med. Vil vi tidlig indsats, må vi vise, at vi sætter tidligt ind.

Alt efter, hvad behovet er, da bør vi forholde os til, om der bør etableres et særligt ”far, mor og barn hjem”. De små børn, er vi voksnes ansvar. Det ansvar vil jeg gerne være med til at tage som konservativ.

Linda Sommer

Medlem af konservative Lolland

Annonce

Østervang 28, 4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45
ANNONCE