cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Børnefamilie valgte møllerne og drømmeboligen fra

Vi er en familie på fem, der forelskede os i et dejligt stort og istandsat hus i Virket tæt på masser af dejlig natur. Drømmen blev dog hurtigt slukket, da vi fandt ud af, at der var planer om kæmpevindmøller ved Skørringe lidt over en kilometer fra huset. Vi spurgte os selv om møller nu også ville være et problem og besluttede os derfor for at besøge kæmpevindmøllerne ved Vindeby på Vestlolland. Den kraftige generende støj fra de store vinger, der suser gennem vinden kunne høres tydeligt over en kilometer væk som ekko mellem husene. Konklusionen på besøget blev at vi desværre måtte lade drømmehuset forblive en drøm.
14. november 2018 kl. 16:03 Af Christian Enemark

Det diskuteres meget hvorvidt kæmpemøllerne laver lavfrekvent støj, men problemet er måske i højere grad den almindelige taktfaste støj fra vingernes susen. Vores budskab er, at kæmpevindmøllerne ødelægger de åndehuller som mennesker søger på landet, så drop nu en gang for alle kæmpevindmøller ved Skørringe.

Christian Enemark

Listrupvej 31

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nej til eksperimenter 26. maj 2019 kl. 22.46

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05