cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Børnefamilie valgte møllerne og drømmeboligen fra

Vi er en familie på fem, der forelskede os i et dejligt stort og istandsat hus i Virket tæt på masser af dejlig natur. Drømmen blev dog hurtigt slukket, da vi fandt ud af, at der var planer om kæmpevindmøller ved Skørringe lidt over en kilometer fra huset. Vi spurgte os selv om møller nu også ville være et problem og besluttede os derfor for at besøge kæmpevindmøllerne ved Vindeby på Vestlolland. Den kraftige generende støj fra de store vinger, der suser gennem vinden kunne høres tydeligt over en kilometer væk som ekko mellem husene. Konklusionen på besøget blev at vi desværre måtte lade drømmehuset forblive en drøm.
14. november 2018 kl. 16:03 Af Christian Enemark

Det diskuteres meget hvorvidt kæmpemøllerne laver lavfrekvent støj, men problemet er måske i højere grad den almindelige taktfaste støj fra vingernes susen. Vores budskab er, at kæmpevindmøllerne ødelægger de åndehuller som mennesker søger på landet, så drop nu en gang for alle kæmpevindmøller ved Skørringe.

Christian Enemark

Listrupvej 31

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35