Undskyld, jeg er lidt dum vedr. det ernæringsmæssige indhold i mad. Kan nogen forklare mig, at hvis man skærer en bøf over, så bliver ernæringsindholdet mindre i den halve? Eller hvis man øser en sammenkogt ret op fra Fælleskøkkenets store kar til en emballage beregnet til en halv portion, så bliver ernæringsindholdet mindre? Selvfølgelig rent vægtmæssigt! Allan Ruders påstår, at Fælleskøkkenets er nødt til øse 2 halve portioner op. Citat: ” For vi må ikke opbevare den anden halve portion og sælge den til en anden”? Altså kommunen får madspild? Må man godt opbevare de hele portioner? Allan Ruder, må kommunen virkelig passe på. Der må være mange kommuner, der stræber efter at få en sådan ernæringsmæssig kapacitet med indsigt i madproduktion! Her gik man og troede, køkkenets ledelse havde den fornødne erfaring i at tilrettelægge den daglige produktion efter bestillingerne? Formanden for køkkenet er tavs som graven. 1. mil. i honorar for valgperioden kan lukke munden på enhver pensionist! Byrådet lader en embedsmand bestemme over de ældres madvaner! I stedet for at tænke sig om, bestiller man en dyr rapport. Sandsynliggjorde rapporten, hvor mange der er døde af at spise en halvportion? Hvis det er standarden fremover for byrådets arbejde, så kan byrådet ved næste valg reduceres til en borgmester og et par medløbere. Hvis borgerne kun skal udrede byrådsløn til 3 personer, så vil der kunne tilføres rigelige midler til såvel skoler- og ældresektoren.
Med venlig hilsen
Leif A. Jensen
Stubbekøbingvej 12
4840 Nørre Alslev
Borgerlisten